|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kingmax&apacer ram jel mogu zajedno???
molio bi one koji imaju iskustva s tim tj. ako su probali ili su naculi negdje nesto da pomognu. trenutacno stanje je ovakvo: abit NF7-S, barton 2500+@3200+.... ram 512RAM kingmax 433MHZ pc 3500! e sad ovako ja bih uzeo Apacer DDR RAM 512 MB PC 3200,CL2.5 AM1 pa me zanima jel bi to radilo tj. dali bi se neznam kako bi to tocno rekao (klali npr) dali bi to radilo normalno, stabilno da ne dolazi do rusenja sistema.imao sam iskustva s tim sa starom maticnom i ramovima. u igri su bili samsung ak se ne varam i brand name u kombinaciji ali sdram. naravno zasto bi uzeo apacera a ne kingmax naravno razlog je u cijeni ali ako to ne bi bilo bas isplativo onda bi naravno uzeo isti kingmax. hvala svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja nisam neki majstor ili freak za kompove,ali iz vlastitog iskustava nesto:vec sam imao na kompu 512 i 256 mb ddr 333 Kingmax , i sad posto su ful pale cijene uzeo sam isto Apacer ali 256 mb ddr 400 i radi sve ful normalno .ali moj sustav nije clockan kao tvoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Imam ti ja apacerovu memoriju(512 200Mhz) sa samsungovim cipovima, i radila je normalno sa pqi memom normalno, probaj od nekog posudit pa vidi kak to radi. Najbolje bi ti bilo da si kupis super talenta, imas ga u VE-milu. Koliko vidim to je najbolja memorija za te novce |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
bude ti to šljakalo ziher, samo moras podesiti da ti oba sticka rade na istim latencijama... apacer je cl2.5, i ako ti kingmax radi na cl2.5 (a mislim da radi) onda uzmi, stavi u komp i vozi... ![]() IMO, ddr400 i 2.5-3-3-7 ili 2.5-4-4-8 stvar radi bez beda... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|