|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
slanje većeg paketa
društvo, nisam našao sličnu temu (a onu o HP isto ne mogu naći) dal tko zna koja služba vrši prijevoz "paketa" čije je dužina 2m? u stvari riječ je o komadu namještaja koji treba prevest unutar HR i dimenzije su 200x100x8 cm (debljina 8 cm) težine 30kg . GLS, DPD, Overseas to ne rade (iako imaju dostavu namještaja iz trgovina prema kupcima. možda ima ovdje netko ko bi to mogao svojim kamionom/kombijem - za detalje na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Lagermax, Intereuropa, gebruder weiss... Ili pogledaj po oglasnicima, bude privatnika koji kombijima i kamionima voze neke određen relacije, pa krcaju sve šta treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja tražio nekidan za neku komodu i uspio samo 1 ponudu dobiti za 1.700kn. 😁 Zahvalio se. Sent from my motorola edge using Tapatalk
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Mislim da se to nece nikako isplatiti spedicijama..zauzima dva paletna mjesta..eventualno peobati naci nekoga preko oglasnika tko radi prijevoze iz usluge,pa pregovarati i ostaje treca opcija, rentati kombi Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
već sam gledao i na fejsu, jedan se javio i traži 800 kn ![]() jbg, ja nisam u ZG (odakle ide većina kombija) pa to valjda poskupljuje sve. treba vozit iz Petrinje u Novi Vinodolski. i jebada je to šta to tamo treba doć između subote i utorka tako da nemam mogućnosti ravnat se kad neki kombi ide. po dužini da, ali je svega 8cm debljine pa stane između 2 palete i ne narušava koncepciju tovarenja ostalog |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sent from my SM-G960F using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Neće moje iskustvo pomoći autoru teme ali svejedno ću ga napisati. ![]() Kad šaljemo palete onda cijena bude 150kn za euro paletu a 200kn za voćaricu (prije poskupljenja je bilo 120/150). Težina nebitna. Relacije bilo gdje do Zagreba ili iz Zagreba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
pa bolje ti se onda isplati rentat kombi i sam odvest, zar ne? obzirom na puno varijabli koje imas
![]() |
#15 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
evo hvala svima na prijedlozima riješio sam to sa Gebruder Weiss. iako sam mislio da rade samo sa pravim osobama mogu i sa običnim ljudima dok sve one šminkerske firme ne voze "tako velik paket" iako je to otrpilike veličine LCDa 65-85" koje uredno voze. EDIT - ako nekog zanima cijene njihove usluge je 260 kn s tim da će ga preuzet sutra u vrijeme kad meni odgovara, tako da ovi lihvari sa kombijem koji ne izdaju račun a prek vikenda "zarade" i 10 000kn na crno na mene nek ne računaju Zadnje izmijenjeno od: quazar912. 31.03.2022. u 13:29. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2025
|
Molim ako netko zna po pitanju slanja većih paketa.. nažalost G.W. više ne dostavlja veće pakete. Ima li tko iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Mar 2018
|
Možda A2B? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Prije jedno 3-4 mjeseca mi je pošiljatelj sve žive opcije pokušao dok nije Lagermax prihvatio slanje paketa od 210cm dužine a svega 30ak cm širine i visine, težine 20ak kg... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
interesantno kak namještaj i sl gabarite primaju od firmi a kad privatna osoba šalje onda ne. licemjeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
To vjerojatno ima veze s osiguranjem i ugovornim obavezama koje imaju prema pravnim osobama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|