|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Win7, Skype problem sa PC-u sa više korisničkih računa
Prijatelj ima Win 7 (32 bit na Intelu) i radi djece su, pored admin računa, formirana i dvakorisničkih računa sa ograničenim programima koje oni mogu koristiti, te četvrti račun bez bilo kakvih roditeljskih ograničenja. Prilikom instaliranja Skypa, htjeli smo da je on dostupan preko svih korisničkih računa. Uredno smo ga instalirali kod administratora no kod drugih korisničkih računa vraća grešku HTML:
File C:\ProgramData\Skype\E633D396-5188-4E9D-8F6B-BFB8Bf3467E8\Skype.msi was rejected by digital signature policy Ista greška se pojavljuje neovisno od toga da li Skype pokušamo pokrenuti kroz korisnički račun koji ima roditeljska ograničenja ili je bez tih ograničenja, odnosno na drugom računu koji ima sve administratorske ovlasti. Na korisničkim računima je još jedan zez: niti jedna kratica programa sa desktopa ne radi (iako se programi normalno pokreću iz Start-Svi programi ..... U postavkama Korisničkih računa nismo radili nikakva posebna namještanja. Štos je u tome, što ja isto imam Win 7 (AMD 64) sa više računa i isti Skype radi normalno na njima te njegovo instaliranje nije pratila nikakva poruka greške. Nisam vičan radu sa Administrativni alati - Local Security Policy, no usporedbom postavki kod mene i prijatelja čini mi se da su zadani isti parametri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Hej, ima li netko tko bi mogao pomoći? |
![]() |
![]() |
|
|