|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Razlika između TV tunera i TV kartice
Zna li neko koja je razlika i u koje od toga spadaju VIVO grafičke kartice. Čua sam neke priče i sad sam skroz zbunjen |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Pa Vivo kartica koliko ja znam ima samo ulaz na koji spojis npr. kameru a TV tuner pomocu njega gledas TV na kompu i slusas npr radio ...ja mislim da je tako a TV kartica i TV tuner bi trebali biti isto
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
tv tuner i tv kartica u zargonu je ista stvar a vivo graficka je druga stvar
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Zapravo sam tija pitat razliku između TV tunera i TV Capture kartice |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Capture kartica ti samo osigurava ono što obično ima i ViVo kartica, a to su videoulaz i izlaz(mislim na one jeftine 100-200kn). Tv kartica te još uz to nudi i prijem tv signala, a pojedini modeli nude i radio, MPEG-2 soft. ili hard. encoding, Teletekst, itd.
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
e to me zanimalo, hvala |
![]() |
![]() |
|
|