|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Gigabyte M8000, M8000X
Je li netko koristio neki od ova dva misa? Po specifikacijama je poprilicno dobar, bolji od konkurencije po cijeni definitivno. Po onome sto sam citao po review site-ovima sve super s ovim misom, ukljucujuci review pceksperta. Jos me zanima ako ga je neko koristio, pa da zna rec nes o njemu. Ima u adm-u za 350kn M8000 (u srbiji je 250kn posto je sve tamo jeftinije pa bi ga tamo uzimao), ali nisam nasao jos gdje ima M8000X. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
imam navedeni m8000 kupljen u americi dosao je nekih 50ak dolara odlican maus super precizan,imao sam ga na qck xxl i odlicno pasu,ali nakon 2-3mj koristenja mi se boja pocela skidati mislim,prije je bio metalik sivi sad je na nekim djelovima samo siv.inace odlican maus neces pozalit.i mislim da ti netreba vise od 4000dpi,tako da je m8000x samo bacanje para ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() nije mi do m8000x zbog tih ubiboze pretjeranih 6000dpi, mozda zbog dodatna 2 profila, al zbog dpi ne... nego bas iz tog razloga sto si reko, kolko vidim po slikama, m8000x je "gumiran" od gore, kao recimo razer deathadder ili slicni, pa mi se onda ne bi izlizala boja... edit: da, hardwarebase.net kaze: "Ghost M8000X je napravljen od kvalitetne plastike kao i prethodnik, uz gumene dijelove s obje strane miša, pa nećete imati problema s klizanjem. Ono što se čini kao samo razlika u boji na gornjoj površini miša, odnosi se na gumirani premaz, slično kao i na Sentinel Advance mišu." Zadnje izmijenjeno od: Deathclaw13. 27.11.2010. u 02:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|