|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Bežične slušalice | 500-600kn
Pozdrav Utipkao sam u tražilicu, no brzim preletom rezultata nisam našao odgovarajuću temu. Ako takva postoji, molim modove da je prebace... Dakle frend traži bežične sluške, do 500-600kn. Na nabavi sam našao neke Sennheiser, Sony, Panasonic i Creative u tom cjenovnom rangu - ponuda na nabavi Imate kakvih preporuka? Hvala p.s. vidim da postoje IR i RF verzije - koje je bolje uzeti? (javljaju li se smetnje kod RF?)
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 07.11.2010. u 10:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hvala ti a obzirom na ovaj kriterij - IR vs. RF - što bi trebalo biti bolje? pretpostavljam da je IR neosjetljiv na smetnje, no osjetljiviji na objekte između sluški i receivera ![]()
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
našao sam i jedne sony, koje se pune (indukcijom valjda? ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Ajde da i ja bacim koju "pametnu". Nedavno sam i ja imao avanturu sa bežičnim slušalicama. Želio sam ih dugo dugo dugo i napokon kupio. Razočarao sam se. Konkretno, Sennheiser RS 120. Slušalice kao takve su vrlo udobne, ne gube signal (u prizemlju od cca 120m2 kroz 3 zida) i kvaliteta zvuka je pristojna do neke granice.. Ono što mi je jako smetalo je katastrofalan zvuk kada se volume podeblja. Kvalitetniji zvuk je bio na Philipsovim slušalicama sa 6m kabela za 89kn kupljenima prije godinu i pol. Tako da sam se ipak vratio žici, barem što se zvuka tiče. Pogledaj model RS160, one su na WiFi, možda je to bolje? I da, svi modeli nakon RS110 se pune čim ih staviš na stalak. Osobno, izbjegavao bih Sony i slične proizvođače širokog spektra proizvoda barem u ovom slučaju.
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja bi baš samo Sony i gledao. Prvo zbog tradicije jer su se među prvima, ako ne i prvi počeli baviti bežičnim slušalicama, a drugo zbog iskustva jer imam jedan od njihovih prvih IR modela koji svaki dan koristim već desetak godina. Zvuk je savršen i nikakvih problema nisam s njima imao ako izuzmemo da ne mogu s njima van sobe ![]() Kod Sonya se samo ne smije ići na početne modele nego ciljati neku višu sredinu i vrh ponude kao što su bile ove moje Evo za usporedbu kolike su. Ako dođem na prozor s njima, ljudi ubrzaju hod ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Model, cijena (trenutna, ako ih još ima)? Kakva je kvaliteta zvuka kad se "odvrne"? I koja je svrha bežičnih ako ne možeš izvan sobe? ![]() Onda su iste ko moje Philips sa 6m kabla, osim ako vježbaš/plešeš i slične glupsoti koje ljudi izvode ![]()
![]() |
#9 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Model je MDR-IF420R, nema tog više nigdje, model je iz 90 i neke. Na kvalitetu zvuka nemam zamjerki, zvuk je kristalan sve dok ga ne odvrnem do kraja, onda postaje distorziran. Pa glavno mi je da mi se kablovi ne petljaju po rukama dok hoću slušati muziku i da mogu hodat po sobi ![]() Ako već hoću van sobe, onda ću zvučnike koristiti.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 10.11.2010. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
Ljudi čitam i pitam se gdje smo pogrijšili. I sam sam dugo vremena imao želju kupiti bežične, da se mogu uvaliti u fotelju il krevet i uživati, kad ono ... Kako vidim, zeznuo sam se se, u obzir dolaze samo bluetooth ili wifi. Jer onaj šum koji prave je iritirajući. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|