|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
novi desktop barton 2500+; par pitanja
pozdrav ljudevi jel netko u zadnje vrijeme kupovao nekog desktop bartona? negdje sam procitao da su novi desktop bartoni odklucani, i da se odlicno klokaju, pa me zanima jel to istina? to mi je jos sumljivije jer je razlika izmedju desktop bartona 2500+ BOX i mobilca 2500+ oko 50 kn. thx ![]()
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: novi desktop barton 2500+; par pitanja
Citiraj:
uzmi mobilnog...tu nema dvojbe (pogotovo ako je samo 50kn skuplji)... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Samo 50 kn? to mi je nekako cudno bilo , malo sam pogledao i istina , trgovci nisu normalni , Barton 2500 ne mobilni kosta ko Sempron 3000 sa Barton jezgrom , netko tu nije cist |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...sempron sa barton jezgrom ???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ne nisu odkljucani...inace mobilci su ti poboljsani primjerci tj rade na doticnim frekvama normalnog desktop proca(dakle 1833mhz)na voltazama puno ispod normalne dakle ne na nekin 1.7 1.65 vec na 1.45...dakle zagrijavanje puno manje (zbog anomalija pri proizvodnji-tnx sky) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Sempron-Barton
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pa kaj ja ne smijem znati nesto ![]() ma to znam jer sam bio ful zapeo bas za taj sempron i htio ga kupiti , ali ekipa sa foruma cini cuda i sad cekam 1. i placu pa na soc 754 :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
pod 1. semrponi imaju i barton jezgre i to su totalno isti amd xp samo sto im je pr povisen tj tako ih je amd spucao u low end klasu...nis novo...usporedi neki amd xp na 1800 i jedan sempron koji radi na 1800 i davat ce slicne rezultate.. pod 2. mobilci su procevi serije koji su zbog anomalija bolje tj rade na nizim voltazama tj rade na 1.nes sitno na ftrekvama koji normalni amd-ovi mogu sam sanjat ![]() a psoto se te anomalije non stop dogadaju siher ima mobilnih s 939...samo ne u doboljno velkom broju da mogu na trziste ![]() inace gore imate sticky bas o mobilcima ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|