|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
IBM T60
Trenutno sam u mogućnosti kupiti ovaj laptop za 2000kn (ima ugrađen ssd 30GB) neznam točno koj, ugl lap je od starog, sad me interesira dali bi to bila dobra kupnja, i dali bi se zahebo ako bi si uzeo ovako nešto??? ![]() http://www.notebookcheck.net/Review-...60.1294.0.html 14 inčni model Zadnje izmijenjeno od: northeus. 09.11.2010. u 18:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Da si rekao model type number ( ima masu više konfiguracija tzv, cpu, ram i vga ) onda bi moglo na neki način procjeniti. Uglavnom, možeš lijepo zamoliti starog da ti da još popust ili otplatiš kao na rate . Bit ćeš zadovoljan za korištenje interneta i ergonomije tzv, kvalitete. Ne znam što imaš u finom kučištu. Nismo mi svi kao vidoviti Milan ![]() Nije veliki prioritet imati SSD. Samo napomena za SATA kontroler da je SATA-I, a ne SATA-II. Za SATA-I je maksimalno 150 MB/s, a SATA-II 300 MB/s, ništa drugo nije razlika. Nemoj se oko toga brinuti jer niti jedan 2.5" HDD i ne čita tako brzo da će ga SATA-I sučelje kočiti
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ovako sad sam gledao Core Duo T2400 i 2GB rama (to je ono šta sam iz windowsa pročitao) http://www.superwarehouse.com/IBM_Th...66U/ps/1488122 tocno ovaj model Zadnje izmijenjeno od: northeus. 09.11.2010. u 19:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
2000kn bi bilo ok da ti ga ne prodaje stari kod kojega bi trebao imati i neki rabat : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() evo sredio sam si IBM/Lenovo Thinkpad T60 workstation i sredio sam si T-com Verbatim 250GB u cijeni ![]() Može lock ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Extrema Thule
|
Eto, drago mi je i uzivaj se!
__________________ |
![]() |
![]() |