|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
PC se resetira zbog nekih servisa
Pozdrav. Primjetio sam u zadnje vrijeme kada palim komp da se resetira, taman negdje prije plavog ekrana od windows 7. Ponekad vidim BSD a nekada ne...uglavnom u event vieweru u to vrijeme imam sljedece errore: "The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: ATITool" "The cpuz133 service failed to start due to the following error: The system cannot find the file specified." "Microsoft Antimalware Real-Time Protection feature has encountered an error and failed. Error Code: 0x80004005 " Ova prva dva mi nisu uopce jasna...Atitool nisam nikada instalirao na PC, a ovo drugo ne znam ni sto je....ne znam jel ima veze sa CPUZ tool-om...nisam znao da taj programcic stavlja neki servis na sistem.. ![]()
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Znam dobro sto je cpuz. Hvala, ali ne instaliramo kojekakve security allinone alate.... eventualno neki tool specificno napravljen bas za problem koji imam. Nije nista osobno, nego vec imam sve sto mi treba od zastite na racunalu. Samo treba proskenirati tu i tamo. ![]() Mada ne cini mi se da se ovdje radi o malwareu... opet moguce je kad bolje razmislim. Nigdje ne vidim to u servisima...CPUZ133 sam pronasao u hidden devices u device manageru i obrisao ga...ali ocito je jos tamo..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|