|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Fujitsu Siemens Esprimo notebook ne boota Windowse
Pozdrav, Molim za mali savjet pomoć Radi se o notebook-u FUJITSU-SIEMENS ESPRIMO Mobile V5545 Koji ima Core 2 Duo T7300 (2.0GHz) 2GB DDR2 2 pločice HDD 250 GB SATA Ati Radeon HD 2400 Win 7 Unl... počelo se događat danas da ne podiže ništa samo kada se digne normalno win vrti i vrti ali ništa Podigne uredno win. U safe modu podignem uredno. po Event Viewer-u ne nalazim neke prevelike greške. Maknuo sam programe koji bi mogli radi probleme. Probo izbacit Ram kartice pa jednu po jednu u utore vračat i palit na različite načine ali uvjek isto jednostavno u normalnom modu ne podiže sustav. E da i sam ekran mi se unao ponekad zblesat u normalnom modu ako sam ga ostavio da pre dugo vrti naprimjer sve se smuti kao neke kockice. Sljedeće što mi pada je mijenjanje win ali nebi to htio još pa ako netko ima ideju bio bi zahvalan. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U kakvom je stanju sistem za hladjenje? Mozda se pregrije pa throtla.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|