|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Šta duže traje?linija s cd ili dvd playerom
Šta duže traje?linija s cd ili dvd playerom planiram kupiti liniju pa me zanima kakva linija duze traje ona s dvd playerom ili ona s cd playerom prije sam imo sonijevu s cd playerom i na njoj je player poceo stekati nakon godinu dana (kada bi pjesma pocela ici ,stala bi nakon par sekundi i pocela tiltati, odnijeli smo na popravak, popravili ,ali se isti problem poceo opet pojavljivati tri mjeseca nakon popravka) kada bi kupio onu s dvd playerom, bili mi ta duze trajala ili postoji mogucnost da i ta pocne stekati nakon nekog vremena odnosno da se i na njoj osteti leca nakon recimo godinu ili dvije kao sto je to bio slucaj s prethodnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Ako se toliko bojiš da će ti laser brzo otići kupi liniju sa usb-om, uštekaj stick i deri ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Danas je to jedna te ista stvar po pitanju transporta. Od 1996. se lagano pocelo usvajati CD-ROM mehanizme. Sredina i dno su dobivali IT kvalitetu, dok oni visi HighEnd su dobivali industrijske mehanizme s linear-tracking pickup-om i digitalnim servom. Buduci da CD-ROM kao takav ne pristupa audio diskovnom subkodu kao i index infu + kontrolni softver = razlozi lovljenja sto bolje i jednostavnije kompatibilnosti sa vecinom vlastitih medija koje trpamo unutra u vlastitoj reziji. To sto je u nekoj liniji koju ti gledas samo CD a ne i DVD, ostaje samo logikom dostupne optike koju nisu jos ocistili iz opticaja - posebno u mini i povoljnijim audio vodama konzumnih linija. Citiraj:
Danas je to doslovno kao da stavis nekoliko slim ili 5.25" optickih uredjaja i zapitas se koji ce duze trajati? Slim modeli obicno ne dobivaju atest veci od 60.000 sati, dok je kod vece brace brojka blize 100-tki. Samo to je danas tesko pratiti zbog ocajne kontrole kvalitete kod vecine imena. Ako hoces dugu trajnost,onda ces morati gledati na skuplje modele - mada ni to ne mora biti 100% garancija danas ![]() Philips (CMD), Teac, Yamaha (CMD modifikacija ponekad) i to je TO po pitanju transporta dostupnih danas. Jasno ovo je prica kod vrlo skupljih linija i naravno odvojenih uredjaja. Sony nazalost ne pridaje veliku paznju ovome. Ne zato sto ne moze ili nema s cim, vec u moru proizvoda - ne zamare se. Tamo gdje pruza adekvatno, tamo i adekvatno naplacujue. Ali to je izvan tvog pitanja. Malo je receno, ali ionako sam prekrdasio odgovorom ono sto si pitao, pa necu dalje. Idi na kvalitetnije linije ovih imena i recimo da si kupio nesto vise vremena ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Sony MHC-RG270 http://www.tv-servicepartner.de/shop...e29f1ee364c7be -->
Tada je kostala oko 1200kn i spadala u srednji segment trzista i kao takva dost kvalitetna, dan danas nemam problema sa citanjem CD.ova (bilo audio ili mp3) Istina je da nisam svakodnevno koristio cd-player nego sam ju imao spojeno na komp s kablom preko audio-in i na taj nacin slusao mjuzu no svejedno,linija je danas ko nova ![]() Citiraj:
![]() Inace,prije 5 god sam kupio ovu "ljepoticu" ![]() Tada je kostala oko 1200kn i spadala u srednji segment trzista i kao takva dost kvalitetna, dan danas nemam problema sa citanjem CD.ova (bilo audio ili mp3) Istina je da nisam svakodnevno koristio cd-player nego sam ju imao spojeno na komp s kablom preko audio-in i na taj nacin slusao mjuzu no svejedno,linija je danas ko nova ![]() Zadnje izmijenjeno od: Child Of Bodom. 04.11.2010. u 22:22. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|