Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.11.2010., 03:08   #1
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Pictures/SCAN to PDF

ovako dali znate kakav dobar program kojem bi slozio knjigu/seminar u pdf, znaci trebao bih poskenirati nekih 50 strana seminara preko skenera HP Scanjet 3800 i sve te slike staviti u pdf radi preglednosti

znaci to bi izgledalo kao knjiga u pdf umijesto u paprinatom izdanju znaci ili direkt s skenera slagati u taj jedan pdf file ili prvo poskenirati hrpu slika pa to naknadno prebaciti u jedan pdf file

prvo koji program pomogucnosti besplatan ili da je lako nabavljiv prek torrenta ?

drugo sto moram obratiti na paznju kod skeniranja dali je dosta 150 umijesto 300, radi ustede na MB ?

trece imate jos kakve preporuke ?
DANCI je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2010., 05:16   #2
Paxton
Expert from the shadow
Moj komp

Paxton's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
pdf creator. virtualni print driver
Paxton je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.11.2010., 13:27   #3
morbid_angel
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor DANCI Pregled postova
ovako dali znate kakav dobar program kojem bi slozio knjigu/seminar u pdf, znaci trebao bih poskenirati nekih 50 strana seminara preko skenera HP Scanjet 3800 i sve te slike staviti u pdf radi preglednosti

znaci to bi izgledalo kao knjiga u pdf umijesto u paprinatom izdanju znaci ili direkt s skenera slagati u taj jedan pdf file ili prvo poskenirati hrpu slika pa to naknadno prebaciti u jedan pdf file

prvo koji program pomogucnosti besplatan ili da je lako nabavljiv prek torrenta ?

drugo sto moram obratiti na paznju kod skeniranja dali je dosta 150 umijesto 300, radi ustede na MB ?

trece imate jos kakve preporuke ?
Skini si HP-ov program za svoj skener:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=4062

Imam photosmart, i nedavno sam skenirao knjigu u PDF, imas opciju kod skeniranja da ti automatski prebaci u PDF, a imas i opciju da prebacis u search enable pdf (mislim da se tako zove) koji skenirane slike provuce kroz OCR

Moja preporuka za taj soft - radi na win 7 x86 savrseno :-)
morbid_angel je offline   Reply With Quote
Staro 06.11.2010., 15:27   #4
Groowix
Premium
Moj komp

Groowix's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ako hoćeš najbolje onda probaj ABBYY FineReader....
Groowix je offline   Reply With Quote
Staro 09.11.2010., 00:17   #5
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Paxton Pregled postova
pdf creator. virtualni print driver
thanks !

Citiraj:
Autor morbid_angel Pregled postova
Skini si HP-ov program za svoj skener:
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...&swEnvOID=4062

Imam photosmart, i nedavno sam skenirao knjigu u PDF, imas opciju kod skeniranja da ti automatski prebaci u PDF, a imas i opciju da prebacis u search enable pdf (mislim da se tako zove) koji skenirane slike provuce kroz OCR

Moja preporuka za taj soft - radi na win 7 x86 savrseno :-)
imam taj program no nisam bio naso opciju da mi sve slike koje bih skenirao prebacio u jedan pdf, vec iskljucivo svaka slika jedan pdf, a to mi nije bio cilj vec sve u jednom ocito se nisam snasao, no zato sam instalirao taj pdf creator i zatim odabrao print>pdf creator u hp photosmart premier i kao dao isprintati, a zapravo je pdf creator kreirao normalno u jedan pdf sve te slike !

Citiraj:
Autor Croox Pregled postova
Ako hoćeš najbolje onda probaj ABBYY FineReader....
hvala no nisam se htio zajebavati oko osposobljavanjem programa, zato mi je posluzio besplatni pdf creator i sve je ispalo dobro kao cista petica dobro moze ici cetvorka no svako slovo se da procitati s crticama i kvacicama kao čćšđž unatoc rezi od 150dpi s 80str. u boji sve to na samo 10.8 MB !

odlicno mi je ispalo za prvi puta, thanks svima na preporuki !

Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 09.11.2010. u 00:25.
DANCI je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno