Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.07.2008., 00:00   #1
Sm4Sh3r
Premium
Moj komp

Sm4Sh3r's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Zvuk za komp od kojih 2k kn,sta uzet?

Ovako,znaci imam na raspolaganju oko 2,2 i pol milje kuna...Sad,ja imam vec staru Sonijevu liniju,dobro svira,ali nema mi suba,niti ima prikljucak za njega...na kompu imam integriranu zvucnu,maticna DFI Lan Party Ut nf4...Zanima me sta vi mislite,sta da uzmem...najvise ce mi sluzit slusanju mp3ica najvise,pogledat koji film,ali to slabo,jer filmove gledam u dnevnom gdje imam slozen ok zvuk, za igranje igara,i to je to...nesto sto je dobavljivo tu po nasim ducanima.proucavam forume,ali nikako da se odlucim, neki gotov 2.1 sustav za komp,il slozit nes drugacije...uglavnom,mislim da me kuzite...Hvala unaprijed!!
Sm4Sh3r je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2008., 00:40   #2
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Sm4Sh3r Pregled postova
Ovako,znaci imam na raspolaganju oko 2,2 i pol milje kuna...Sad,ja imam vec staru Sonijevu liniju,dobro svira,ali nema mi suba,niti ima prikljucak za njega...na kompu imam integriranu zvucnu,maticna DFI Lan Party Ut nf4...Zanima me sta vi mislite,sta da uzmem...najvise ce mi sluzit slusanju mp3ica najvise,pogledat koji film,ali to slabo,jer filmove gledam u dnevnom gdje imam slozen ok zvuk, za igranje igara,i to je to...nesto sto je dobavljivo tu po nasim ducanima.proucavam forume,ali nikako da se odlucim, neki gotov 2.1 sustav za komp,il slozit nes drugacije...uglavnom,mislim da me kuzite...Hvala unaprijed!!

Kupi logitech, ne, ne, kupi genius, ili još bolje jahama risiver...ne, ne, ti tražiš hajfaj.

Iduće pitanje je kako to spojiti?
Vajrles.
Juan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.07.2008., 01:14   #3
stuc
Banned

stuc's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor Sm4Sh3r Pregled postova
Ovako,znaci imam na raspolaganju oko 2,2 i pol milje kuna...

slusanju mp3ica najvise,pogledat koji film,ali to slabo,jer filmove gledam u dnevnom gdje imam slozen ok zvuk...
To bi bilo kao da u svinjcu postaviš laminat al ne onaj jeftini od 5mm nego bar 7-8mm

Ovo je vrhunac za tvoje i ičije uživanje u čistom zvuku mp3-ca.
stuc je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2008., 01:32   #4
t3chno b0y
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
A ako bi isao na logitech varijantu onda jeftinije z-2300(cca 1000kn) ili z-5500(valjda oko 2000kn ili mozda malo vise).prvi su 2.1 sistem a drugi 5.1
t3chno b0y je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno