|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Punjač za Hp laptop na izdisaju
dakle, punjač za laptop ispušta bip bip bip bip.... i naravno ne puni bateriju. Pretpostavljam da je dal svoje. Dal se neko do sad igral s rastavljanjem i servisiranjem istoga. Rastavil sam ga al je problem kaj je cijeli zalijani u onu bijelu smjesu i ne vidi se ispod toga dal je bilo koji od kondenzatora izdahnul ili kaj. Pa ako je ko imal slični problem i riješil ga nek da neke smjernice. laptop je inače HP compaq nc 8430 spec punjača: 19V, 4,74A, 90W
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nadji po oglasnicima drugi, ili na ebayu, cca 100-150 kn idu po oglasnicima. Nema se tu sta mjenjat.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Probaj odlemiti izlazni kabel ( kabel koji spaja računalo i punjač )... u večini slučajeva od ode, negdje pukne i dolazi do kratkog spoja. Kad ga odlemiš izmjeri napon ( poslušaj dali još uvijek pišti bip bip ako nemaš instrument ). Ja sam sredio par punjača tako da sam odrezo 5 do 10 cm izlaznog kabla i zalemio natrad. Zna se desit ponekad da ode i ulazni konektor ( istope se žice )... Moj savjet rastavi pa pogledaj ali naravno pazi sta radis da nebi bilo pec pec ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
E vidiš ovo ti nije loša ideja. Iako ovaj kabel izgleda poprilično u dobrom stanju možda je stvarno nutra došlo do kakvog prekida. Hm bum probal. Imam i instrument i sve ostalo tak da nije problem!
![]() |
#5 |
Registered User
|
Problem riješen. Ukoliko nekom punjač bipka vjerojatno je do kabla. Odrezano kakvih 10cm, zalemljeno i za sad sve radi ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|