Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.11.2010., 13:36   #1
ivan_karlovac
Premium
Moj komp

ivan_karlovac's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Hp 6715S disk

Jučer se laptop prilikom slušanja radia preko winamp-a zblesirao samo je počelo jako pištati zvuk kao da je zastao i zablokirao je winamp ali mišem se normalno moglo radiit. Ugasio sam ga na silu i prilikom svakoga paljenja javlja grešku da bi trebalo particije preskenirati radi moguče greške međutim kada pustim to skeniranje ne događa se ništa samo stoji (kao da se zatilta) sa tim natpisom nakon gašenja na silu prekidam to skeniraje i OS windowsi 7 x64 se normalno pale. Sve sa diska sam prebacio na vanjski, prilikom prebacivanja u par navrata pojavila se greška da se neki file ne može prebaciti pritisnem skip i sve se dalje prebaci, ponovo kliknem na taj file koji se kakti nije dao maknuti i onda se opet da prebaciti. Skinuo sam hdtune najnovi verziju i skenira za greške za sada nije našao ništa zanima me sa kojim bi se programom još moglo možda bolje pregledati disk na bad sektore pa da vidim da li je greška u windowsima ili zaista disk je na izdisaju. Hvala na svim konkretnim odgovorima
ivan_karlovac je offline   Reply With Quote
Staro 04.11.2010., 13:39   #2
mrva_zg
Premium
Moj komp

mrva_zg's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
Preskeniraj ga sa hdd regeneratorom.
mrva_zg je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.11.2010., 18:39   #3
Rebas
kramer

Rebas's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
za početak imaš u BIOSU od laptopa self test za HDD koji je solidan, a možeš skinuti i Hitachi Drive Fitness Test http://www.hitachigst.com/hdd/suppor...2_v416_b00.iso
Rebas je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno