Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Pisači i skeneri
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.10.2010., 12:27   #1
type-R
Premium

Datum registracije: Apr 2006
HP K850 - nakon svakog printanja trazi ciscenje glave

Pozdrav ekipa!

Trebam pomoc oko ovog problema jer postaje pomalo iritantno da nakon svakog printanja trazi ciscenje glave.
Ispis je odlican i bez zamjerke. Printer koristimo u firmi i otkada je kupljen koristi se samo original tinta. Kontaktirali smo hp servis medjutim oni su odgovorili da nam se to ne isplati dirati te su nam ponudili novi u tom rangu.
Da li se moze nesto pokusati napraviti da se taj problem otkloni?

Hvala!
type-R je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2010., 13:22   #2
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor type-R Pregled postova
Pozdrav ekipa!

Trebam pomoc oko ovog problema jer postaje pomalo iritantno da nakon svakog printanja trazi ciscenje glave.
Ispis je odlican i bez zamjerke. Printer koristimo u firmi i otkada je kupljen koristi se samo original tinta. Kontaktirali smo hp servis medjutim oni su odgovorili da nam se to ne isplati dirati te su nam ponudili novi u tom rangu.

Hvala!
Nije da sam neki expert na ovome području ali znam kako bi ja postupio, makar nemora to bit to, ali valja probat, prema tome mogu ti savjetovat da probaš kupit zamjensku boju i stavit ju unutra (nemoj nikome ovo reć ) pa onda vidi dal će čistit glavu nakon svakog printanja (glava je na boji, naravno..)
pozz
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.10.2010., 13:50   #3
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kontaktiraj usera Adriatix jer se on bavi printerima.
Staro 29.10.2010., 11:12   #4
Adriatix
Banned

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor type-R Pregled postova
Pozdrav ekipa!

Hvala!
Moraš biti siguran u to što govoriš.

Sam printer nikad ne traži ćišćenje glave jer je ovaj toliko pametan da sam napravi čišćenje glave.

Ono što te može iritirati je KALIBRACIJA GLAVE a ne ČIŠĆENJE nakon svakog otiska.

E to je druga priča.

Donesi ga u naš servis pa ćemo to riješiti.

Preporučamo inače za njega naše CISS i slične siteme. Te drugi puta dobro razmisli gdje ćeš ostavljati svoje novce pogotovo kad ti netko želi za takav kvar uzeti novce za novi printer.

Onosno pouka galasi: Proizvođaću i trgovcu je u interesu u korijenu zatrti svako nezavisno rješenja jer si tada prepušten na njegovu milost i nemilost.

Znači trebaš na vrijeme razmisliti gdje ćeš ostavljati svoje noce i koji ćeš suport time izravno i neizravno potpomagati.
Adriatix je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2010., 14:52   #5
type-R
Premium

Datum registracije: Apr 2006
Zahvaljujem se na brzim odgovorima i ispricavam se sto sam se krivo izrazio. Da printer svaki puta trazi kalibraciju glave. Vidjeti cu sa sefom sto i kako dalje, te se nadam da cemo uskoro ostvariti suradnju. Sto se tice ovlastenog hp servisa odmah mi je bilo sumnjivo sto su na nevidjeno konstatirali da je printer u banani i onda je uslijedilo natezanje s njihovim osobljem oko toga da bi mi ,ali stvarno trebali novi printer za pisljivih 5.500-6.000kn.

Jos jednom hvala svima na odgovoru.
type-R je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno