|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
HP K850 - nakon svakog printanja trazi ciscenje glave
Pozdrav ekipa! Trebam pomoc oko ovog problema jer postaje pomalo iritantno da nakon svakog printanja trazi ciscenje glave. Ispis je odlican i bez zamjerke. Printer koristimo u firmi i otkada je kupljen koristi se samo original tinta. Kontaktirali smo hp servis medjutim oni su odgovorili da nam se to ne isplati dirati te su nam ponudili novi u tom rangu. Da li se moze nesto pokusati napraviti da se taj problem otkloni? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() pozz |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Sam printer nikad ne traži ćišćenje glave jer je ovaj toliko pametan da sam napravi čišćenje glave. Ono što te može iritirati je KALIBRACIJA GLAVE a ne ČIŠĆENJE nakon svakog otiska. E to je druga priča. Donesi ga u naš servis pa ćemo to riješiti. Preporučamo inače za njega naše CISS i slične siteme. Te drugi puta dobro razmisli gdje ćeš ostavljati svoje novce pogotovo kad ti netko želi za takav kvar uzeti novce za novi printer. Onosno pouka galasi: Proizvođaću i trgovcu je u interesu u korijenu zatrti svako nezavisno rješenja jer si tada prepušten na njegovu milost i nemilost. Znači trebaš na vrijeme razmisliti gdje ćeš ostavljati svoje noce i koji ćeš suport time izravno i neizravno potpomagati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Zahvaljujem se na brzim odgovorima i ispricavam se sto sam se krivo izrazio. Da printer svaki puta trazi kalibraciju glave. Vidjeti cu sa sefom sto i kako dalje, te se nadam da cemo uskoro ostvariti suradnju. Sto se tice ovlastenog hp servisa odmah mi je bilo sumnjivo sto su na nevidjeno konstatirali da je printer u banani i onda je uslijedilo natezanje s njihovim osobljem oko toga da bi mi ,ali stvarno trebali novi printer za pisljivih 5.500-6.000kn. Jos jednom hvala svima na odgovoru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|