|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Optimalno spajanje WDTV-a
Naime imam tv koji ima 2 scart ulaza i 1 side sa kompozitnim ulazima..1 ima podrsku za rgb i cvbs dok drugi samo cvbs..trenutno imam spojen wdtv obicnim kompozitnim kablom na taj bocni ulaz..imam i scart adapter za kompozitni kabel.. e sad posto imam i komponentni(crveni,zeleni,plavi)kabel zanima me dal postoji mogucnost spajanja wdtv-a pomocu njega na scart kakvim scart adapterom?ako je moguce dal bi sta dobio s tim? uglavnom zanima me koji bi bio najbolji tj najkvalitetniji nacin spajanja wdtv-a s obzirom koje ulaze imam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ako wdtv podržava component izlaz, onda možeš spojiti component kabel na scart adapter i u rgb-enabled scart ulaz telke (iliti prvi koliko sam skužio). u teoriji, a vjerujem da i u praksi to dela. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Radi. Čak sam onaj crni kabel koji dolazi sa WD-om direktno ubo u prastari TV i radilo je.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
da...dobio si klasični kompozitni signal (odma predzadnji po kvaliteti signala - zadnji je RF signal) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
mislim da sam krivo skuzio quazara..valjda je mislio na to kako mi je sad spojeno..uglavnom moguce je tim adapterom dobit rgb signal i to je ono sto me je zanimalo..hvala syss i ostali! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|