Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.06.2008., 23:26   #1
poquel1n
Premium
Moj komp

poquel1n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Microsoft Intelli 3.0

Zna li itko gdje se u HR moze kupit ovaj mis?..

ty
poquel1n je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2008., 07:46   #2
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
sad vidi je li koji od navedenih ovaj što ti tražiš

http://www.nabava.net/trazilica.php?...imouse&x=0&y=0
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.06.2008., 09:19   #3
poquel1n
Premium
Moj komp

poquel1n's Avatar

Nije, ti mislis da si pametan?? pa ja sam isao vec 100 puta preko nabave i svih gluposti i nisam naso taj gamerski mouse

evo slike:

http://hardware.gotfrag.com/files/up...ge_13814_f.jpg
Staro 27.06.2008., 09:24   #4
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
sorry faco, mislio sam da ih ima pod različitim imenima, jer vidim da microsoft ima neke OEM miševe, a mislim da taj baš ide u OEM, no nema veze, pogledaj u Ipercoopu i sl. znam da ih je bilo
Buger je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2008., 15:35   #5
poquel1n
Premium
Moj komp

poquel1n's Avatar

LOL, sigurno nije bilo MI 3.0, gle ja ne znam koji je tvoj problem, ako oces pomoci pomogni ako neces nemoj... samo nemoj gluposti pisati ako se ne razumijes... IM 3.0 je jedan od naj miseva trenutno na trzistu po testovima na ESrealityu i ostalima.
Staro 27.06.2008., 19:08   #6
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
tesko da ces ga naci u hrvartskoj, ja sam ga dugo trazio jer mi je 4.0 prevelik, a 3.0 mi je savrsen bio, no nema ih jednostavno.

Ukoliko uspijes pronaci svakako mi javi plz

jedino ne znam dal si radio kad s tim misem ista ikad, ovi razeri novi kojekakvi, logitech 518 i sl su dosta osjetljiviji od njega, pa bi vise isli pod gamerske miseve, al mu je ergonomija vrhunska po meni za razliku od ovih.

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder
Windows 7 Enterprise

Trenutno nepostojeci

antrax je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2008., 19:40   #7
poquel1n
Premium
Moj komp

poquel1n's Avatar

Nisam imao prilike koristiti taj mouse, ali dakako Microsoft 1.1A sam koristio i miš owna pogotovo kad ga klokiras na 1000HZ, miš ubojica... pogledaj testove na esreality
LINK:http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679

A pogledaj ME 3.0 isto na 1000 hz
Mis je egronomski savrsen (ME 3.0), u rangu je sa DeathAdderom po egronomiji su si slični... Uskoro idem u Germanyu, pa cu otic do Saturna tamo mogu probati sve miseve na mjestu... pa ako bude bilo javim ti =)
Staro 27.06.2008., 19:48   #8
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Puno ime tog miša je Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 i to je jedan od boljih miševa, iako ga je vrijeme pregazilo.
Bio je aktualan u doba Logitech Dual Opticala i MX500-ke.

Tko zna da li se više proizvodi...
Staro 28.06.2008., 10:42   #9
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Tko zna da li se više proizvodi...
proizvodi se, nije se proizvodio neko vrijeme, ali se rulja bunila i onda su ga vratili opet, u totalno nepromjenjenom obliku za divno cudo

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder
Windows 7 Enterprise

Trenutno nepostojeci

antrax je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2008., 11:14   #10
raf
šlap
Moj komp

raf's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
moja cura jos radi na jednom
raf je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.06.2008., 23:16   #11
poquel1n
Premium
Moj komp

poquel1n's Avatar

Altrenativa je DeathAdder definitivno ali vidjet cemo josh u Njemackoj kako ce biti
Staro 30.06.2008., 09:40   #12
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

jooj taj mis sam ima cca 5godina prije G7 jedan takav mi je riknul mis je bio odlican i onda kad sam ga kupovao bio je prvi mis bez kotacica bogami se isplatio visestruko!!
jurbAs je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2008., 18:31   #13
torque
Registered User

Datum registracije: Jul 2008
Evo burazeru ako te jos zanima imaš tu novi 3.0... sa te stranice si ja sve riješavam tako da GL HF...

https://www.cool-pc.org/productdetail.php?prodid=1670

btw. firma se nalazi u sloveniji, posalji im mail da ti naprave ponudu sa tvojim podacima te im po toj ponudi posalji novce... pospremi si fino dokument predanog novca te 50kn ces platit dostavu... TAKO DA gg.
torque je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2010., 11:07   #14
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor poquel1n Pregled postova
Zna li itko gdje se u HR moze kupit ovaj mis?..

ty
nema ga na nabavi.net(ima jedna trgovina, ali kod njih nije raspoloživ pa ako neko zna di ga se može kupiti molio bih ga da javi)

Mogy je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2010., 17:08   #15
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
HINT: Links
tomek@vz je online   Reply With Quote
Staro 13.09.2010., 17:47   #16
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
HINT: Links
ja pogledao i nema ga u ponudi jedino da možda pitam ako ga mogu dobavit, ali čisto sumnjam.
Staro 13.09.2010., 19:27   #17
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor Dujo Pregled postova
ja pogledao i nema ga u ponudi jedino da možda pitam ako ga mogu dobavit, ali čisto sumnjam.
Pitaj,mogu ga nabaviti.
tomek@vz je online   Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 10:32   #18
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Sad sam dobio mail koji glasi:

Citiraj:
Postovani,
nazalost nismo u mogucnosti nabaviti ms intellimouse
--
S postovanjem

--

LINKS d.o.o
i di da ga sad nabavim
Staro 14.09.2010., 11:32   #19
T0X1C
n00b

T0X1C's Avatar

Datum registracije: May 2004
I ja sam dugo trazio taj mis, bez uspjeha (imao sam ga prije, crkla mi lijeva tipka) i prešao na DeathAdder koji je i više nego dostojna zamjena...
T0X1C je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 13:10   #20
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Kad trazis nesto cega nema vec duze na domacem trzistu, onda i snalazljivost mora biti malo preduzetnija od generalnog lupanja po linkovima.

Citiraj:
Autor poquel1n Pregled postova
Nije, ti mislis da si pametan?? pa ja sam isao vec 100 puta preko nabave i svih gluposti i nisam naso taj gamerski mouse
Nabava nece azurirati artikl kojeg vise nitko ne drzi evidentiran, cak i ako se šepuri mozda u nekom skladistu. Druga prica je da se nazove centrala M Sana i traze se ljudi koji su zaduzeni za uvid u stanje svih dostupnih im skladista koje pokrivaju. Zoran Crnčević ili recimo Emina Bašić, pa iz prve ruke odmah dobijes potvrdu ima li nekim cudom negdje takav mis dostupan u HR.

Najvaznije, ako je takav filmski ulet da se ne moze zivjeti bez Inteli San-a (treci dan) ... onda se za manje novaca nego sto bih ikad u HR nasao, kupi taj mis i za tjedan i pol vec ga imas na stolu : Microsoft Intelli 3.0

Zelis li nesto po svaku cijenu, onda se ne moze biti izbirljiv.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 13:11   #21
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Citiraj:
Autor T0X1C Pregled postova
I ja sam dugo trazio taj mis, bez uspjeha (imao sam ga prije, crkla mi lijeva tipka) i prešao na DeathAdder koji je i više nego dostojna zamjena...
evo uspio sam ga naručiti preko Recro (generalni dobavljač za microsoft), morate se dogovoriti sa nekom od ovih tvrtki na popisu koje recro pokriva da vam pribave miš

miš mi dolazi za 2-3 tjedna

e toxic iskreno mišljenje, koji ti je bolji od ta dva miša? ja trenutno isto imam deathaddera, al sam čuo da je intelli naj miš za fps igre ako je to istina? i taj intelli mouse nema mouse prediction što je super što se tiče preciznosti.

e da zaboravio cijenu napisati... oko 285kn će me doći
Staro 14.09.2010., 13:52   #22
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Dujo Pregled postova
evo uspio sam ga naručiti preko Recro (generalni dobavljač za microsoft), morate se dogovoriti sa nekom od ovih tvrtki na popisu koje recro pokriva da vam pribave miš.
Pa i Links je na tom popisu, mogao si onda i preko njih..

A inače, miš je kvalitetan, ali sumnjam da ćeš s njim bit bolji u FPSovima. Bar ne bolji od bilo kojeg drugog pristojnog miša tipa Sharkoon Fireglider, MX518 i sl.
  Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 14:02   #23
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

poslao sam im mail, baci oko par postova gore btw ja imam mx 518 koji prodajem i miš je kita po mojem mišljenju nebi igrač kao što je "NEo" (izabran za najboljeg igrača cs-a desetljeća) koristio baš taj miš, a nije skup tako da ako mi se ne svidi mogu ga prodati, i lako se vratim na deathaddera kojeg takodjer posjedujem
Staro 14.09.2010., 14:43   #24
P@nj@bi!!!
Premium
Moj komp

P@nj@bi!!!'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To što tamo neki lik koji je najbolji u xyz igri igra s određenim mišem ne vidim kako tebi može pomoći ili da ti bude neko mjerilo što ćeš uzeti za miš. Danas bogu hvala imaš ogroman broj kvalitetnih miševa i najbolja opcija je isprobati nekoliko koji ti se sviđaju te sam odrediti koji ti najbolje paše za ruku.
P@nj@bi!!! je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 14:56   #25
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

znam ja to sve, nisam mutav probao sam zasad mx 518(0 bodova), deathadder,(trenutno koristim i super je) ali pošto vidim masu ljudi govori da je intelli "best" mouse (masu ljudi ga koristi za fps pucačine koje ja igram) htio sam ga baš isprobati da vidim kakvo je to čudo

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 14.09.2010. u 15:02.
Staro 14.09.2010., 15:09   #26
P@nj@bi!!!
Premium
Moj komp

P@nj@bi!!!'s Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ma sve 5 nisam ja ništa misli tebi da se ne uvrijediš samo kažem da te fore tko s kojim mišem igra meni ne drže vode. Ja sam imao "sreće" pa sam isprobao ogroman broj miševa i meni osobno Roccat Kone paše najbolje. MX518 mi je ok samo mi je trunčicu mali. Koristio sam i Deathadder i bio mi je isto tako odličan ali imao je 2 stvari koje meni jako smetaju a to je loš on the fly promjena DPI i vrsta plastike sa strane. Intelli 3.0 sam isto imao i meni je taj miš ok ali ni približno toliko dobar koliko ga neki ljudi dižu u nebo. Naravno ovo sve je subjektivno jer na kraju krajeva svatko ne drži miš na isti način i nema istu veličinu ruke.
P@nj@bi!!! je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2010., 15:25   #27
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

ma nema frke nego kod mene u Rijeci ti skoro nigdje(makar ja nemam pojma di daju) nedaju da isprobaš proizvod prije nego ga kupiš... npr u linksu nikad nedaju(posebno one miševe šta su skuplji) tako da mi je to malo problem kad kažeš "treba prije isprobati miš da vidiš kako ti stoji u ruci"

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 14.09.2010. u 15:33.
Staro 15.09.2010., 13:14   #28
T0X1C
n00b

T0X1C's Avatar

Što se Deathaddera tiče, imaš firmware koji disable-a prediction (NDC Firmware).

Prvenstveni razlog moje prve kupnje Intellimouse Explorera je bio što mi je MX518 bio do bola neugodan prilikom dužeg korištenja (valjda imam retardirano oblikovanu ruku ). U miša sam se bio zaljubio odma, 3.0 je bio moj prvi ozbiljniji miš i u mom srcu najdraži .

Deathadder mi je po obliku bio vrlo sličan Exploreru (iako malo manji) i zbog toga sam ga i uzeo, po performansama, pa iako mi je explorer drazi, nemogu reć i da je bolji od Deathaddera, osobno meni je DeathAdder odličan miš za moje potrebe (da, igram i ja FPS-ove tako da miša poprilično koristim ).

Realno gledajući, Deathadder je malo bolji što se tiče konfigurabilnosti tipki i još nekih điđa-miđa koje ja osobno ne koristim ali koje bi nekome možda bile potrebne. Ergonomičnost, u tom polju su ta dva miša poprilično slična iako moram priznat da mi je explorer bolje ležao u ruci jer je bio malo veći, ali sve je to stvar navike.

Sada, explorera hoći čisto zbog nostalgije, puno ludih uspomena me veže za doba kad sam koristio tog miša i zato hoču jednog, Deathadder će ostat u službi dok ne crkne a onda možda se opet prebacim na Explorera 3.0...
T0X1C je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2010., 14:05   #29
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

e jbg za ovaj novi 3.5g 3500 deathadder još nema tog firmwarea -.-
Staro 15.09.2010., 16:27   #30
Xizor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Nov 2006
Posto se kempate u tom cs i koliko cujem dobar vas je dio ultra low i low sensera, wmo i ostala ekipa koja vozi njegov hardver (tu spada i 3.0) su dobri jer imaju dobar tracking pri brzim i naglim pokretima ruke.

Ukoliko igrate mid ili high sens stvar je vise manje osobne preferencije u izboru misa.

Doduse mozete i bit ljevak pa se jbt sa suzenim izborom na simetricne miseve i 3,21 komad po godini miseva za ljevake (jedini pristojan je ionako deathadder za ljevake, a i za njega cujem da mu je senzor losiji od stare izvedbe koja je u onom za desnjake)
Xizor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno