|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sad vidi je li koji od navedenih ovaj što ti tražiš http://www.nabava.net/trazilica.php?...imouse&x=0&y=0 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Nije, ti mislis da si pametan?? pa ja sam isao vec 100 puta preko nabave i svih gluposti i nisam naso taj gamerski mouse evo slike: http://hardware.gotfrag.com/files/up...ge_13814_f.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
LOL, sigurno nije bilo MI 3.0, gle ja ne znam koji je tvoj problem, ako oces pomoci pomogni ako neces nemoj... samo nemoj gluposti pisati ako se ne razumijes... IM 3.0 je jedan od naj miseva trenutno na trzistu po testovima na ESrealityu i ostalima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
tesko da ces ga naci u hrvartskoj, ja sam ga dugo trazio jer mi je 4.0 prevelik, a 3.0 mi je savrsen bio, no nema ih jednostavno. Ukoliko uspijes pronaci svakako mi javi plz jedino ne znam dal si radio kad s tim misem ista ikad, ovi razeri novi kojekakvi, logitech 518 i sl su dosta osjetljiviji od njega, pa bi vise isli pod gamerske miseve, al mu je ergonomija vrhunska po meni za razliku od ovih.
![]() |
#7 |
Premium
|
Nisam imao prilike koristiti taj mouse, ali dakako Microsoft 1.1A sam koristio i miš owna pogotovo kad ga klokiras na 1000HZ, miš ubojica... pogledaj testove na esreality LINK:http://www.esreality.com/?a=post&id=1265679 A pogledaj ME 3.0 isto na 1000 hz ![]() Mis je egronomski savrsen (ME 3.0), u rangu je sa DeathAdderom po egronomiji su si slični... Uskoro idem u Germanyu, pa cu otic do Saturna tamo mogu probati sve miseve na mjestu... pa ako bude bilo javim ti =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Puno ime tog miša je Microsoft Intelli Mouse Explorer 3.0 i to je jedan od boljih miševa, iako ga je vrijeme pregazilo. Bio je aktualan u doba Logitech Dual Opticala i MX500-ke. Tko zna da li se više proizvodi...
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#10 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
moja cura jos radi na jednom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo burazeru ako te jos zanima imaš tu novi 3.0... sa te stranice si ja sve riješavam tako da GL HF... https://www.cool-pc.org/productdetail.php?prodid=1670 btw. firma se nalazi u sloveniji, posalji im mail da ti naprave ponudu sa tvojim podacima te im po toj ponudi posalji novce... pospremi si fino dokument predanog novca te 50kn ces platit dostavu... TAKO DA gg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
HINT: Links ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Hala Madrid!
|
Sad sam dobio mail koji glasi: Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
I ja sam dugo trazio taj mis, bez uspjeha (imao sam ga prije, crkla mi lijeva tipka) i prešao na DeathAdder koji je i više nego dostojna zamjena... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
8-bit Gen.
|
Kad trazis nesto cega nema vec duze na domacem trzistu, onda i snalazljivost mora biti malo preduzetnija od generalnog lupanja po linkovima. Citiraj:
Najvaznije, ako je takav filmski ulet da se ne moze zivjeti bez Inteli San-a (treci dan) ... onda se za manje novaca nego sto bih ikad u HR nasao, kupi taj mis i za tjedan i pol vec ga imas na stolu : Microsoft Intelli 3.0 Zelis li nesto po svaku cijenu, onda se ne moze biti izbirljiv. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Hala Madrid!
|
Citiraj:
![]() ![]() miš mi dolazi za 2-3 tjedna ![]() ![]() e toxic iskreno mišljenje, koji ti je bolji od ta dva miša? ja trenutno isto imam deathaddera, al sam čuo da je intelli naj miš za fps igre ako je to istina? i taj intelli mouse nema mouse prediction što je super što se tiče preciznosti. e da zaboravio cijenu napisati... oko 285kn će me doći ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() A inače, miš je kvalitetan, ali sumnjam da ćeš s njim bit bolji u FPSovima. Bar ne bolji od bilo kojeg drugog pristojnog miša tipa Sharkoon Fireglider, MX518 i sl. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Hala Madrid!
|
poslao sam im mail, baci oko par postova gore ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
To što tamo neki lik koji je najbolji u xyz igri igra s određenim mišem ne vidim kako tebi može pomoći ili da ti bude neko mjerilo što ćeš uzeti za miš. Danas bogu hvala imaš ogroman broj kvalitetnih miševa i najbolja opcija je isprobati nekoliko koji ti se sviđaju te sam odrediti koji ti najbolje paše za ruku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Hala Madrid!
|
znam ja to sve, nisam mutav ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 14.09.2010. u 15:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma sve 5 nisam ja ništa misli tebi da se ne uvrijediš samo kažem da te fore tko s kojim mišem igra meni ne drže vode. Ja sam imao "sreće" pa sam isprobao ogroman broj miševa i meni osobno Roccat Kone paše najbolje. MX518 mi je ok samo mi je trunčicu mali. Koristio sam i Deathadder i bio mi je isto tako odličan ali imao je 2 stvari koje meni jako smetaju a to je loš on the fly promjena DPI i vrsta plastike sa strane. Intelli 3.0 sam isto imao i meni je taj miš ok ali ni približno toliko dobar koliko ga neki ljudi dižu u nebo. Naravno ovo sve je subjektivno jer na kraju krajeva svatko ne drži miš na isti način i nema istu veličinu ruke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Hala Madrid!
|
ma nema frke ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 14.09.2010. u 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
n00b
|
Što se Deathaddera tiče, imaš firmware koji disable-a prediction (NDC Firmware). Prvenstveni razlog moje prve kupnje Intellimouse Explorera je bio što mi je MX518 bio do bola neugodan prilikom dužeg korištenja (valjda imam retardirano oblikovanu ruku ![]() ![]() Deathadder mi je po obliku bio vrlo sličan Exploreru (iako malo manji) i zbog toga sam ga i uzeo, po performansama, pa iako mi je explorer drazi, nemogu reć i da je bolji od Deathaddera, osobno meni je DeathAdder odličan miš za moje potrebe (da, igram i ja FPS-ove tako da miša poprilično koristim ![]() Realno gledajući, Deathadder je malo bolji što se tiče konfigurabilnosti tipki i još nekih điđa-miđa koje ja osobno ne koristim ali koje bi nekome možda bile potrebne. Ergonomičnost, u tom polju su ta dva miša poprilično slična iako moram priznat da mi je explorer bolje ležao u ruci jer je bio malo veći, ali sve je to stvar navike. Sada, explorera hoći čisto zbog nostalgije, puno ludih uspomena me veže za doba kad sam koristio tog miša i zato hoču jednog, Deathadder će ostat u službi dok ne crkne a onda možda se opet prebacim na Explorera 3.0... |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Posto se kempate u tom cs i koliko cujem dobar vas je dio ultra low i low sensera, wmo i ostala ekipa koja vozi njegov hardver (tu spada i 3.0) su dobri jer imaju dobar tracking pri brzim i naglim pokretima ruke. Ukoliko igrate mid ili high sens stvar je vise manje osobne preferencije u izboru misa. Doduse mozete i bit ljevak pa se jbt sa suzenim izborom na simetricne miseve i 3,21 komad po godini miseva za ljevake (jedini pristojan je ionako deathadder za ljevake, a i za njega cujem da mu je senzor losiji od stare izvedbe koja je u onom za desnjake) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|