|
![]() |
#1 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Autrija web imenik
E ovako, trebo bi saznat jedan broj telefona od osobe koja zivi u Austiriji i imam sve njene podatke (ime, prezime, adresa) pa neznam gdje bi to mogo iskopat odnosno jel ima neki austrijski web imenik di bi to mogo naci? Hvala!
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
upotrijebi googleove opcije mijenjanja jezika, stavi njemacki pa trazi austrijski imenik, naravno neces trazit "imenik" nego kako se vec kaze na njemackom ![]() kad trazis na hrvatskom, jedan od rezultata te vodi na HT-ov web imenik |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||
Moderator
|
Ma nadjem ja njihovu neku stranicu Telekom Austrija ali dzabe kad nist tamo ne razumijem... ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2005
|
e jebiga, onda rječnik u ruke i pomalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PizzoZder
|
Telefonski imenik kod shvaba je Telefonbuch, evo link.... ![]() Drugi red je name i vorname (ime i prezime) Telefonbuch
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||
Moderator
|
Nemogu naci da sam zuna, evo ak neko zna malo bolje njemacki treba mi broj telefona sljedece osobe: Ana Mihler Tobarweg 42 Steyr, Austrija
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
|
[QUOTE]Originally posted by Srky Nemogu naci da sam zuna, evo ak neko zna malo bolje njemacki treba mi broj telefona sljedece osobe: Ana Mihler Tobarweg 42 Steyr, Austrija [/QUOTE Taborweg 42, ti je ulica, a ne vjerujem ni ime i prezime da si dobro napisao, za tu adresu ja dobijem samo ovo ime: Mathias Melem (68), Taborweg 42, Steyr Link za ulicuTaborweg 42
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||
Moderator
|
A broj telefona te osobe je? btw hvala ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
PizzoZder
|
Sorry, bilo je nešto drugo u pitanju, na toj adresi nemogu ništa slično nać! Strpi se do sutra, javim se ako uspijem....
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|