|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
HP Pavillon dv600 se ne pali
Pozdrav ekipa, sestri mi je riknuo laptop. Uglavnom, kada se stisne da se upali, na jednu sekundu se pocne palit i zasvijetle lampice, a potom se ugasi, jednostavno se nece upalit...bo? Ne znam sta mu je, iz cista mira se to desilo, valjda je nesto otislo... sta mislite da bi moglo bit uzrok??? probao sam ga otvorit, ali ima sto milijuna vidaka, i predkraj sam ipak odustao, jer ga nisam uspio nikako cijelog odvidat i odvojit... dali znate gdje mogu odfurat taj komp, da mi se dijagnosticira kvar, pa da vidim sta dalje, i naravno da mi se ne lupi neka masna cifra!!... U Rijeci zivim, tako da pitam za Rijeku. thanks...pozdrav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
mogao bi ti bit problem sa baterijom ili matičnom pločom po meni... kolko ti je star laptop odnosno dali imaš garanciju?? da ga odneseš na popravak.. ako ne... pokušaj očistiti ventilator, često se događa da je prašina u ventilatoru pa se zato neki laptopi nemogu upaliti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
problem sa matičnom tj. grafičkim čipom, može se prelemiti sa IC lemilicom ali uspješnost na toj seriji je cca 30% |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
graficka kartica, ucestala pogreska... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
thanks na savjetima... ispuhao sam ventilator koliko sam mogao, mislim da do toga nije stvar. Lap je star neke 2 i pol godine, nemam garanciju vise, inace bi ga isti dan poslao. A ovo u vezi graficke i maticne, a sta da radim, trebao bi zamjeniti? Ma kazem, najradje bi to odnio nekome, al ne znam ni sam kome, a da mi ne udari neku jacu cifru. Pokusao sam ga sam otvorit ali ima milijun vidaka i slicno ![]() Zadnje izmijenjeno od: lord051. 12.10.2010. u 00:00. Razlog: prepravka |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
javi se tommek007 |
![]() |
![]() |
|
|