|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Huawei K3520 (vodafone mobile connect stick) port forwarding
zanima me dali je moguće nekako otključati portove na sticku jer mi treba za jednu igricu... točnije, portovi od 38111 do 38125. provjerio sam preko stranice http://www.canyouseeme.org/ i svi ti portovi su zaključavi, blokirani kako već. firewall nije problem, jer dok sam doma spojen na max adsl igrica radi bez problema, pošto su portovi otvoreni... hvala
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Nov 2001
|
prilično sam siguran da tu nema nikakvog NAT-a (nego si dobio javnu IP adresu) i da ti nikakav port forwarding ne treba da bi stvar proradila (pretpostavljam da hoces hostat nekakav server). mozda vip blokira doticne portove iako i to sumnjam da je tako jer su tako visoki, nema smisla, masa aplikacija ce vratiti nekakav upit bas po tom portu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
skužil sam jednu stvar, spojen sam preko carneta, preko njegovog APN-a (student sam, dobivam 50% popusta), al dok sa drugom karticom, preko koje se spaja normalno, APN od vipa sve radi, portovi nisu blokirani... dali je ikako moguće te portove odblokirati, ili im poslati e-mail i pitati ih...
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Sam si sebi odgovorio, Carnet account = ništa od igranja preko te veze osim ako netko ima drugačiji info. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|