|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) IBM ThinkPad R32 instalacija WLAN kartice
Ovak, bratić dobio stari IBM koji šljaka odlično no nema wlan, reko dones imam ja neki atheros i stavim, sve 5, upalim lap, prođe BIOS i pred win rukne ERROR neautorizirana mrežna kartica, ugasite i izvadite, izvadim sve radi bez greške... Ima li rješenja? kartica nije ibm ni lenovo nego neka atheros Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Trebaš naći iz IBM laptopa bilo koji T / R serije. Pašu bez problema
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
He, he, nema trpanja ne autoriziranog hw u IBM laptop. Moguća rješenja: - nabavka "odobrene" wireless kartice - flash modificiranog BIOS - a u kojem je uklonjena blokada Prekopaj http://forum.thinkpads.com/ i http://www.thinkwiki.org/wiki/Category:R32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Extrema Thule
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja imam isti laptop i koristim pcmci wlan karticu i nemam nikakvih problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
U više navrata sam flashao IBM/Lenovo laptope sa modanim BIOS-ima iz dotičnog razloga. Svaki puta je radilo besprijekorno. Dobro i mudro provjeri da li je to baš taj BIOS koji ti treba i greška je nemoguća, Svaki BIOS je od strane kreatora/korisnik (koji su flashali (pa tako i ja)) testiran ili ako nije je dodatno naznačeno. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako nabaviš ispravnu wireless karticu iz nekog starog IBM laptopa ista će pasat kako po obliku tako i oni konektori kojima se spajaju antene, ako ideš s modanim BIOS - om nema nikakve garancije da nije nešto zeznuto u izmjeni istog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Extrema Thule
|
Ne bi riskirao. Imam trenutno T41. Nije imao wireless karticu ali konektore kabele već ima. Kupio na tržnjaku razbijeni od T42 samo karticu Intelovu 2200bg za 50kn. Citiraj:
Sreća mi je osmjehnula na tržnjaku jer u to vrijeme bilo teško naći. ![]() Kartica radi odlično i čak mrvicu bolje hvata signale nego Lenovo SL500. Nisam imao problema pri promjeni diska Samsunga 120Gb. Javi se na ICQ.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Rješeno. Stavio modani bios i stvar šljaka bez grede. Tko treba link na stranicu sa biosima, pm ![]() Hvala svima na pomoći |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|