|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Uzeti li ne...??
Bok.Idem na fax i kupio bih laptop..koristit cu ga samo za pisanje seminara i fb(znaci nista secijalno)..zanima me da li ovaj laptop ce moc to obavljati..Hvala punoo..!!!!!!!! Evo konfiguracija: Pentium III 1.20GHz, 384 MB RAM, HDD 20GB 14,1'' XGA 1024x768px Wireless 802.11b/g,56k modem,lan 10/100 RS 232,LPT,2 x USB, 2 x PCMCIA,VGA out,Audio In/out CD-ROM XP Professional SP 3,Office 2003 HR tipkovnica |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ako je samo za office i surfanje biće ti to dovoljno, iako prema današnjim standardima djeluje "jadno" ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
da..surfanje ono malo fb..malo pogledati raspored predavanja i to...pisanje seminara u wordu,mozda koja pjesmica i to je to,nista ise...cijena je 800kn..el se isplati..a baterija je dobra..hvala HP-ov je laptop |
![]() |
![]() |
#4 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Zar nije 800kn malo previše za tako nešto? Radije onda potraži netbook, npr. Acer One, da ih se naći ispod do 1000kn.
#5 |
Registered User
|
pare ljudi mi je reko da je previse..ali nije problem u tome..mene zanima da li ce on moc obavljati te funkcije..ako nece sta ce mi onda...ako cu morat cekat 50 godina da se otvori office..??? Acer one sam cuo da su laptopi koji se jako kvare..tako da..naso sam al većini je ošla maticna..sve mi je jasno.. Zadnje izmijenjeno od: nino. 07.10.2010. u 21:19. Razlog: Nemoj double postat! |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ocito si vec odlucio i cekas da ti ljudi kazu da je to to.. jel tako? |
![]() |
![]() |
#8 |
Too much busy
|
Kvare se emachines-i, aspire serija je ok. Btw, imam Acer One dosta dugo i radi savršeno. Kupio sam ga ovdje, čak ni punjač nije imao, našao sam i to te od tada radi "ko urica". I meni se čini da samo tražiš potvrdu foruma za nešto što si već odlučio. Office i bilo što drugo se sigurno neće otvarati kao na novijem stroju. najbolje da ga isprobaš prije kupnje, ali i dalje mislim da je 800kn previše novca za tako nešto. Pobogu, pa to je P3 laptop sa 20GB diskom...
#9 |
Registered User
|
ja cu njega uzet svakak....ali pisanje i fb...oce to moc pokrenit i hoce li opce moc to obavljat..?? Razumijem vas..Hvala Vam na odgovoru svima...zna da nece moc otvorit kao na novijem..ali bitno da otvori da se moze nesto napisat i da se nekad moze otic na facebook nesto pogledat i tako...a cijena je takva kakva je...hvala jos jednom Zadnje izmijenjeno od: nino. 07.10.2010. u 21:36. |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Moći će, al sporo. Ne daj više od 500 kn. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
ok..hvala punoo...dog cu se s njim..thxx |
![]() |
![]() |
#12 |
Too much busy
|
Onda ti fulao naslov "Uzeti ili ne..." jer si odlučio uzeti bez obzira što mi kažemo. Samo te zanima hoće li obaviti to što želiš. Odgovor je da hoće, a kako, to ćeš otkriti kad ga preplatiš ![]()
#14 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Raspitaj se malo kolko ce trajati baterija u tako starom Laptopu da nebi morao stalno biti kraj uticnice ![]()
#15 |
Registered User
|
ma baterija i da ne radi..svejedno ce bit stalno u struji..mene j.... samo da nece bit j... spor i da ce radit makar nekak..?? |
![]() |
![]() |
#16 |
Freelancer
|
Ma za office nece biti spor ali gledanje youtubea i online filmica bi moglo malo stekati/trzati zbog "snage" procesora. Znaci nemoj ocekivati previse ali za normalno surfanje i office work ce biti OK.
#17 |
Registered User
|
e to sam trazio care...ma nikakav youtube i nista...samo office(seminar)..nekad muzika ovak preko kompa...i to je to... ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
prije neg sto pozalis sta si ga uzeo sjedi za njega i probaj ga!!, upali word, 2-3 pdf-a, i net. te ak te to uspije zadovoljiti svaka cast. vidim tu preporucuju acer aspire one, trenutno radim na njemu i nije uopce ugodan za rad na seminirama, prvenstveno zbog malog ekrana, a i to sto se uspori kad imam vise stvari upaljenih, net ( 3-5 tabova na mozilli ), nekoliko pdf-a, msn, i katkad winamp te ne vjerujem da ce ti taj pentium III koji je slabiji biti dovoljan, jedino sto ima prednost veceg ekrana ali rezolucija je slicna 1024:768 kod njega naspram 1024:600 kod acera i jos jednom da ponovim, prvo probati pa onda odluciti, i ovdje je najvece pitanje da li je opravdana cijena od 800kn, sto ce ti vecina jasno reci da nije..
#19 |
Freelancer
|
Za 800kn nikako, za 500 jos kako tako ali 800 ne vrijedni ni u ludilu ali njega vise zanima hoce li raditi word i surfanje - hoce, naravno ne brzo ali jednom kad pokrene word samo kucanje texta nece stekati. Ja sam nedavno probao nesto slicno na Desktop celeronu 433MHz sa 192MB Rama (winXP gore) i 6GB HDD i to radi. Sporo se ucitava/pali ali kad se otvori dalje je sasvim OK za nezahtjevne korisnike ![]()
#20 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Gledam u drugoj temi da tražiš prijenosnik do soma kuna. Ako je tako - traži dalje. Ovaj laptop ima jednostavno premalo RAM-a za ugodan rad. Danas i web-browseri i anti-virusi uzmaju dosta memorije pa bi ti ovih 384 moglo ubrzo postati premalo. Traži nešto sa barem 768 MB RAM-a. |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Cijena je pretjerana, ali ako pogledate što se nudi po oglasnicima, baš i nema neki izbor. Gledajući po njuškalu nisam našao nijedan laptop realne cijene za oko 1000kn. Uglavnom pokvarena matična/ekran/grafička, hrpa plastike. Za i malo solidne laptope stare i 3g. ljudi traže 20% manje nego dok je nov bio. Mislim da se tamo ne proda ni jedan laptop mjesečno, odnosno bar se nadam da ljudi nisu toliko glupi da plate kao novo. |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
|
sta kazete na ovaj laptop: radi se o modelu nec versa fm 500 laptop ima 1.5 centrino procesor,512mb ddr ram,40 GB hdd,wifi,citac kartica,DVD/CD RW,znaci przi i cd i dvd,baterija dobra,traje 1.5h-2h,laptop je uscuvan dosta, punjac uz laptop instaliran xp sp3 sa nod32 i office-om, |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
|
ne, ja bi uzeo ovaj zadnji nec versa fm 500...sta vi mislite...?? hvala |
![]() |
![]() |
#26 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
prvi laptop nemoj uzimat, neces moc niti mkv film pogledat, ovaj nec ti jevec bolji, ali to mozda vrijedi 1000kn.. pa duplo bolje nađeš za 2500, 3000kn i novi su sa garancijom
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
za 1000kn bolje uzet nekakav lcd ekran i staru kantu kad će već visit na žici nego bacat pare na sto godina stare lapove kojima "baterija traje po 2 sata" ali kao što je već rečeno, čovjek je gluh na savjete pa neka kupi što želi po tržišnim cijenama |
![]() |
![]() |
#29 |
Registered User
|
ok..hvala...kupujem nec onda... ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006