|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() Ovako, može li se navedenom pristupiti kao maloljetna osoba (pretpostavljam da ne, ali vrijedi pitati)? Kako je odgovor vrlo vjerojatno ne (pogotovo ovaj iOS Developer Program), zanima me mogu li kao punoljetna osoba "dobiti" (uzeti) neku od debitnih kartica (kako kreditne ne mogu) te s njima plaćati aplikacije na App Storeu i platiti licencu za razvoj iPhone aplikacija? Može li se navedeno učiniti sa Visa Electron karticom? Znači kao punoljetna osoba zatražim karticu u banci, stavim novce na nju i s njom plaćam aplikacije i sve potrebne sitnice oko developer programa. Ili to neće ići tako, već mora biti baš kreditna (za ovaj developer program, jer mislim da za App Store ide Visa Electron)? Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
app store radi sa visom electron, a sto se dev placanja tice, ne znam.. znam samo da nije bas jednostavan postupak. frend je imo kaos oko toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
vjerojatno radi od svih, bitno je da ima onaj cvv (il ccv ne sjecam se kak se zove, 3 znamenkasti kod na zadnjoj strani kartice). ja ti preporacam od erste da uzmes jer ti onda ta kartica radi i sa paypalom, a zabina ne.. i netbanking na ersteu je 5kn mjesecno sto je zanemarivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
|
pogledat ću. negdje sam našao da iz Hrvatske ne može se karticom platiti ova licenca od 99$ već da se mora nešto faksirati? usput, koliko dođe fax u ameriku? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Od ZABE Visa electron ti vjerojatno ne prolazi. Isto kao što se nemože sa njom plačat preko paypala. Trebala bi ti raditi svaka kartica koja ide na paypal. Faks u US... Ja sam prošle godine faksirao iz pošte nešto u UK. Bilo je oko ~20kn mislim, tak da ni za US nebi trebalo biti puno skuplje.
![]() |
#7 | ||
/
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |