|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Informacije o facebook stranici
Evo ovako imam napravljenu stranicu o mom rodnom mjestu i okolici, stranica je registrirana kao "domaća poslovna djelatnost". Problem mi je taj što ne dobijam nikakve informacije o promjenama na stranici (niti na moj profil niti na moj email). Pa me zanima da li se to može urediti ili tako što. Nadam se da ste razumjeli što mi treba. Dakla bilo kakva promjena na stranici, kad se javi novi fan, kad neko od fanova ostavi kakav komentar ili lajkanje na stranici, kad netko od fanova postavi kakav video ili foto na stranicu. Zbog čega mi je ovo potrebno? U prvom redu kad neko od članova ostavi kakav komentar ili slično na npr neku fotku od prije 2 mjeseca, (da nemoram svako malo pregledavati stranicu ima li takvih komentara i sl), pa da mog pravodobno odgovoriti na takav komentar. Mislim da mi se na stranici pojavljuju obavijesti isto kao na profilu. Ono kad netko komentira tvoju fotku odmah dobiješ obavjest za to. Da li je takvo što moguće i na stranici i ako da na koji način? Gledao sam u opcijama stranice, u opcijama korisničkog računa ali bezuspješno. POOOOMAAAAGAAAJTEEEEE |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|