Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Mreže
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.10.2010., 23:33   #1
mamic16
bi0haZZ
Moj komp

mamic16's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
PORT FORWARD (your port is NOT OPEN or not reachable)

ovako treba mi velikaa pomoc ako ce itko znati vezano je uz otvaranje porta za server( Call Of Duty 4) kad otvorim portove i sve napravim i ocu provjeriti PFPortCheackerom onda mi kaze your port is NOT OPEN or not reachable :S ...vec sam gasio i Firewall i Antivirusni i sve moguce programe koji bi mogli ista blokirati ali i dalje bezuspjesno imam Ruter Speedtouch 780WL i sve sam moguce pitao vise nitko nezna sta bi mi rekao pa ako bi mogao nekako netko pomoci bio bi mu zahvalan punoo,,ako treba imam i TeamViewer 5 pa ako oce neka ude u PC i pogleda sta nije uredu zasto su mi i dalje portovi zatvoreni i ako sam ih otvorio :S ...sve sam radio tocno kako je na ovom linku navedeno ( http://www.youtube.com/watch?v=laTCU...ayer_embedded#! )
mamic16 je offline   Reply With Quote
Staro 06.10.2010., 13:06   #2
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor mamic16 Pregled postova
ovako treba mi velikaa pomoc ako ce itko znati vezano je uz otvaranje porta za server( Call Of Duty 4) kad otvorim portove i sve napravim i ocu provjeriti PFPortCheackerom onda mi kaze your port is NOT OPEN or not reachable :S ...vec sam gasio i Firewall i Antivirusni i sve moguce programe koji bi mogli ista blokirati ali i dalje bezuspjesno imam Ruter Speedtouch 780WL i sve sam moguce pitao vise nitko nezna sta bi mi rekao pa ako bi mogao nekako netko pomoci bio bi mu zahvalan punoo,,ako treba imam i TeamViewer 5 pa ako oce neka ude u PC i pogleda sta nije uredu zasto su mi i dalje portovi zatvoreni i ako sam ih otvorio :S ...sve sam radio tocno kako je na ovom linku navedeno ( http://www.youtube.com/watch?v=laTCU...ayer_embedded#! )

Ništa to ne pomaže, taj router je totalna banana, nekome radi savršeno, a nekima (uključujući mene) nikako, ja se vratio na Siemens 555 koji je i jednostavan i RADI
segregator je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.10.2010., 13:40   #3
mamic16
bi0haZZ
Moj komp

mamic16's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
da al problem je sta sam i zyxel ruter imao i isto problem otvorim portove i opet mi pise da su zatvoreni :S
mamic16 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno