|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Acer Travelmate 240 - smrzavanje pri ulasku u Windows XP
riječ je o acer travelmate 240 smrzne se kod ulaska u windowse, gore je xp isprobao sam zamjene memorije nije do nje, vadio bateriju isto ništa probam bootati sa cd ne može se primjenuti u biosu, ne znam lzašto samo pišti kad stisnem nešto inače ima supervisor pass kod ulaska u bios ali imam pass za ulazak jel moguće da je proc ošo ili je ipak nešto do matične, neki kontroler za ram ili slično
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ne mogu bootati sa cd-a dok je hdd u laotopu sad sam izvadio hdd i probam ući sa livexp isti problem, dok sa puppy linux-om ulazi, a slax linux isto neće edit: u dnu ekrana imaju one lampice što svjetle, ona što je kao neki čip nacrtan pri ulasku u win treperi kad se zamrzne i ona stane, evo i u xubuntu neće ući da nije otišla keš memorija na procu
![]() |
#6 |
Premium
|
pri ulasku u xubuntu izbacio mi poruku bad signature bios bug mp table errors detected! proguglat ću poslje malo da vidim šta je ubacio sam svoju memoriju i nema promjene, i jš jednu pločicu sam i opet ništa
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
- F8 Safe mode - osnovna provjera funkcionalnosti - krpanje - F12 - Multi Boot Menu - pa tu odabrat cd i reinstalirat winse - saznat i resetirat Supervizor pass - Acer TravelMate 240/250 Series Service Guide |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
isprobao sam sve reset biosa, flash biosa, hdd radi normalno u drugom laptopu, memorije ok, zamjena procesora nije pomogla, jedino što valja je bootanje puppy linuxa i rad u njemu hvala svima na savjetima
![]() |
#10 |
Premium
|
ne kontam kako samo puppy linux može bootati, valjda on ne traže provjeru biosa ili zaobilazi nekako taj problem
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
![]()
|