|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
zidni nosač za lcd
pozdrav svima. imao bih molbicu, da mi preporučite 2 zidna nosača za lcd. zbog nedostatka prostora na stolu zavidao bih monitore za zid (jer mi je stol do zida, pa ne bi bili daleko). bitno je da su čim bliže zidu, tražim nosače po online dućanima (tipa vemulj, hgšrot, diskont24...) ali svugdje piše "udaljenost 37cm, udaljenost 41cm......", a meni treba da je to čim kraće, par cm , max 10. ne trebaju se niti micat lijevo desno, treba mi samo tilt po vertikali, i to ne više od 20tak stupnjeva jer bih ih zavidao nedgje u visini glave. stalci koji se zavidivaju za stol mi ne pašu jer mi stol ima visok obrub pa to nije moguće pričvrstit. na nosače bim pričvrstio 17" i 22" monitor, oba su vesa 100. hvala unapred. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
Rijetko češ nači zidni nosač bez da se miče za tako male lcd-ove, jer sa pregibom se rade za monitore jer oni moraju biti pokretljivi,a oni nepokretni koji imaju samo ramu se rade obično za TV lcd-ove i plazme od 32" pa na dalje... Probaj potražiti u nekim šopovima koji postavljaju televizore il tak nesšto... evo jedna stranica sa nepokretnim nosačem: http://www.lukvel.hr/prodaja.php?pid=282 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premuim
|
Pa jesi li vidio ovo: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=3600019 Je vesa 100 tak pise na sluzbenoj stranici: http://www.barkanmounts.com/product....d=13&prodid=96 Malo je skupo, al valjd valja.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Definitvno uzmi BARKAN..jako su kvalitetni.Njega imam osobno i to na zidu a na njemu visi LCD42' |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Eh, ja sam ubo neki u HG spotu, čini mi se da je baš ono što tebi treba, na ovu foru kao što ti je predložio campeonato, no ne mogu se sjetiti koja marka - među jeftinijima je bio pa nazovi i pitaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala. valjda će mi to pokazat, otići ću drugi tjedan u riječki hg pa vidjet. jer samsung 223 ima ogromno postolje koje mi zauzima brdo mjesta, pa bih ga skinuo i zakačio na zid, a isto i sa 17" samsungom. još da zvučnike zakačim za zid i ave maria. hvala za savjete |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
eh da, nisam obavijestio, kupio sam manhatan lcd nosače (2x) u vemilu, i zadovoljan sam, čvrsti su (čak i prečvrsti, pivot funkcija je dosta gruba, prvi put sam mislio da ću slomit lcd). za te novce, super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
2010
vidim od otvaranja ove teme je proslo vec vise od 2 godine, ali velim, mislim da je jos uvijek aktualna, dakle, posto i ja sredujem stan, i mjesta nazalost svakim danom sve manje i manje, zanima me da li postoji neki best buy kod tih zidnih nosača za monitore... Što preporučate, danas, krajem 2010 godine?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
ja sam uzeo neki od Vogelsa za 1200 kn i nosač je zvijer, stvarno mi nije žao novaca |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Daj malo više; model, gdje si kupio, koliko kg nosi, dali je fiksni ili zglobni ili nešto treće, neku slikicu itd... Vogels ima brdo modela! I ja sam u potrazi za nosačem koji nemora nužno biti zidni ali definitivno mora biti ruka na ne fiksni i dakako kvaliteta je na prvom mjestu a onda i cjena!
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
...
Tako je, mislim to mi je isto ko da si mi rekao imam nokiu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo ovi imaju zanimljivu kolekciju nosača sa interesantno balkanskim cjenama, ali zato postoji internet, ali eto možda kod njih se to može uživo prvo vidjeti pa onda narućiš! Ja konkretno čekam da ovi otvore Web Store i onda od njih kupujem 99% sigurno, jer imaju ono što želim! http://www.monitorsinmotion.com/products
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|