|
![]() |
#1 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Paintball wars
Evo da i ja malo pridonesem popularizaciji paintballa kod nas. Upravo sam uploado film s našeg zadnjeg paintballa pa da ga podijelim s vama. Ekipa koja ratuje je ekipa iz lokalne igraone, malo stariji dečki, sve zadrti igrači CoD-a (UO). Ovo je snimljeno na sljemenu (jedna od boljih mapa ![]() Daunload pozz fanATIk Evo linka za novi PAINTBALL WARS film. Težak je 48 mega i traje 5 minuta i kusur. Enjoy!
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 27.06.2008. u 00:29. Razlog: Dodan link za novi film |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
daj ga nekak smanji malo prevelki.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Trebali ste bas staviti borbu da vidim kako se derete jer ovako nema niti jedan shot ![]() ![]() I 33 mb puno haha da je stavio 500 mb onda da ,ali ovo je sice ono 20 sec skidanja uffff
![]() |
#5 |
NITKOV
|
mjesto radnje je ruševna bolnica brestovec na sljemenu. čuj, to ti je zatvoren prostor (većina fajta se odigrava u zgradi, prizemlje i podrum al se moraju čuvat i vanjski bokovi) i snimka iz mračnog prostora je za k. provjereno, već sam snimao gore s kamerom zaljepljenom za cijev markera (paintball puške). a bome i nije preporučljivo stajat blizu onog koji je pod paljbom pogotovo ako imaš sheban ligament pa nemreš brzo pobjeć nego šepaš naokolo. i ovako sam dobio tri kuglice, sva sreća ni jedna nije išla u koljeno. zadnji put dok sam igrao, došao sam doma s 10 modrica od kojih su dvije bile impresivne. druga lokacija nam je velika buna, šuma al zadnji put mi je riknula kamera pa je 95% snimke propalo. isto snimao s kamerom na cijevi (killcam, he he). u velikoj buni je super, dosta svjetla za snimanje, roštiljada poslije, ljudi koji to drže su super... sljedeći paintball, krajem ovog mjeseca će bit tamo.
![]() |
#6 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Paintball je meni super, ali ga nemam(o) prilike "odigrati" kod nas. Kako stoje cijene neke low budget opreme i gdje se toga ima kupiti u Hrvatskoj? Njivu imamo, imamo jednu devastiranu kucu,... samo nam jos trebaju pljuce i par hiljada kuglica.
![]() |
![]() |
#7 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Bravo! Ja sam bio na Sljemenu u subotu, uf još me bole noge ![]() Sve je bilo super dok nije došao neki čuvar parka i bla, bla, bla tak da smo skratili igru ![]() Jest da smo koristili petarde i to one malo jače- al to još povečava gušt, stvarno se dobro čuje kad pukne u zatvorenom prostoru. Tko nije probao neka obavezno proba= adrenali+strah+akcija+bol ![]() ![]() prije slika 1 poslje slika 2-ispravak Zadnje izmijenjeno od: MIK. 03.09.2007. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
NITKOV
|
zagreb http://www.paintball-shop.hr/shop/in...135ba30a9d09a0 čakovec http://www.hrpaintball.hr/WebShop/ evo i jedan njemački shop, imaju dostavu za hrvatsku al nisam vidio za bih. al su povoljni. http://www.maxs-sport.com/paintball-...ial%20Packages
![]() |
#9 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: Vejita. 03.09.2007. u 23:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
damn, skup je to sport. ali vjerujem da je guuuuuuušt |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
NITKOV
|
pa dobro, mogli bi ga nazvat skupim, al da vrijedi gušta, vrijedi. mi smo si već uredno pokupovali maskirne hlače, košulje, jakne, borbene prsluke na hreliću. ja sam si kupio i masku, čisto iz higijenskih razloga. ko zna ko je u onu rentanu slinio i dal je dobro očiščena.
![]() |
#13 | |
NITKOV
|
Citiraj:
potrošnja kuglica zavisi od pozicije. dok sam pretprošli put čuvao podrum, 5 partija nisam potrošio tih početnih 200 kuglica. e, ali onda sam prešao gore u prizemlje na hodnik i bio na poziciji za pokrivanje pošto tamo ima dosta pretrčavanja i do kraja paintballa, potrošio još 500 kuglica. ajd, taj put su nam dali gratis puške pa smo plačali samo kuglice. izašlo me 245kn al to je fakat bilo rešetanje bez štednje.
![]() |
![]() |
#15 |
no fear
|
Jeste brzi nisam stigo ni ispraviti ![]() @fanATIk I've Got A Bullet With Your Name On It 10:10 u to bi bilo dobro! Do sad sam igrao na Savskoj opatovini ovo mi je prvi put na Sljemenu-> Prva asocijacija COD Lenjingrad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
NITKOV
|
ma bolnica je zakon. al i velika buna ima svoje čari. ček pikčrs ekipa killcam killcam pogođen headshot nevolje na terenu roštilj gozba odmor ratnika heh, sad bi ti još i uspjelo kad sam trenutno hendikepiran. možda da se skampam negdje i sačekam te s ovim kompletićom. ![]()
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 04.09.2007. u 00:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Paintball je FTW. Mi iz IT sektora firme smo išli na teambuilding prije par mjeseci. Rafting + paintball. Svi smo uredno došli nazad s nekoliko većih masnica. Ja sam popio jednu u đale kada mi se kolega prišuljao dok sam zvjernjao po bunkeru, ali većinu smo zaradili u leeroy style rushu na zastavu u jednom CTF fajtu. Brijemo ić opet definitivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
no fear
|
Kao što je rekao fanATIk treba ti negdje oko 200KN za svu opremu i kuglice to ti je jedno 3h igre @Thoroughbred B ako vodiš curu pazi da je netko ne zarobi šala Hoće i moja ići ali se boji da je ne zrokam ![]() Treba napraviti listu zainteresiranih za paintball tako kad netko želi organizirati war pozove ekipu sa liste (naravno svako pozove još nekog frenda sa strane i nema da fali). Evo da otvorim listu. Svako tko želi biti na listi neka na novo kopira cijelu listu te ubaci svoje ime. Ekipa za PAINTBALL: MIK |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
NITKOV
|
a to ti je jedno kilometar prije križanja gdje se lijevo ide prema Tomislavcu a desno prema Puntijarki. voziš se gore, dolaziš na jedan zavoj, cesta zavija u desno a makadam nastavlja ravno. tim makadamom cca50m i tu je spuštena rampa. tu se sparkaš i dalje nastavljaš istim makadamom još cca 200m i tu je ruševna zgrada. Brestovac je bivše lječilište za plućne bolesti a napušteno je 1968 g. cure/žene su također znale haklat s nama a jedna od njih se čak pokazala kao iznimno dobar fajter. pokrenite topic za organizaciju paintballa samo odredite datum minimalno mjesec dana unaprijed. jer znam kakvi su ljudi. reci im tjedan dana prije, u dogovoreno vrijeme pojavit će ih se 50%. zato ja organiziram uredno sve 30 dana unaprijed, pa ak si za mjesec dana nemreš organizirat jedan dan da ideš na paintball, hebemu mater onda. ko se ni onda ne pojavi, dobije ban. ![]()
![]() |
#22 |
NITKOV
|
ovdje možete vidjet trenutak kad mi je killcam koji je bio pričvrščen za marker dobio pogodak. http://rapidshare.com/files/53424498/kill1.zip 3.9MB
Zadnje izmijenjeno od: fanATIk. 04.09.2007. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
no fear
|
Gerila je prva liga, samo kaj ispadne skuplje nego na Sljemenu. Nisam bio od kad su preuredili, na slikama izgleda super. Teren u Lučkom mi je pred nosom mada nisam igrao na njemu. Lijepo izgleda jezero, kućica, zakloni, ambijent prave prirode.... Javite kak je bilo. P.S. Ovaj vikend pikiram na Sljeme- bajkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
i ja se priej par dana podsjetio gusta...kod nas paintball kliub pula se placaju samo kuglice....35kn = 100kuglica ..znaci marker masku i tutu ne placas...ma, milina.. evo mene priej par god u elementu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
NITKOV
|
Evo mi bili danas na Guerilli. Pa kajaznam, nebih se baš složio da je skuplje nego na sljemenu. Frend ugovorio deal da marker i opremu plaćamo 110kn, a kutija kuglica (2000 kom) 350kn. Tak da su nas kuglice ispadale 17,5kn za 100 kuglica. Al nekak nam se nije svidila usluga. Ovaj kaj tam radi ko da je nadrkan. Evo ti puška, tam su ti tereni, odite se igrat i bok. Navikli smo na drugačiji odnos. Ovi dečki što drže na buni i sljemenu su sušta suprotnost. Zahebancija stalna. Da ne pričam da kad dođemo kod njih u veliku bunu da nas čeka kava, ima i narezaka, domaći kruh, poslije opet kava, kokice... Ma milina. Ljudi su zlatni. Nije ti uopće žal para. Od terena na guerilli, OK mi je onaj dole pored guma, sa hrpom zaklona. Ovi ostali su mi tak tak. Al sljeme mi je još uvijek najjače.
![]() |
#30 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Varaždinci!! U Graberju je onaj sajam Lova i RIbolova, i na igralištu su napravili ( rade ga danas ) poligon za paintball ![]() ![]() ![]() Ajde, tko želi neka se javi. Edit: evo sajta od kluba Link |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|