|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
IRQ problem!
Imam dfi nf4 ultra-d,problem je u tome sto mi graficka PCIE i zvucna dijele isti irq.Maticna ima samo 2 PCI slota,u kojem su mi zvucna i bezicna mrezna. Probao sam prebaciti zvucnu tamo gdje je mrezna i onda zvucna je ok ali mrezna opet ima isti irq kao i graficka.Vadio sam svaku posebno i ponovno instaliravao drivere i opet nista.Iskljucio sam com1 i dobio slobodan irq4,stavio u biosu reserved i opet nista. Inace zna se resetirat bsod i kaze irq no less bla bla... Izvadio sam zvucnu i onda sve radi super. Zvuk na ploci je sranje tako da bi rado zvucnu ostavio. Sto napravit?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
U BIOS-u iskljući zvučnu sa ploče. Tek tada stavljaj ovu dodatnu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Feldwebel
|
Bojim se da nisi jedini s tim problemom. Tako google barem kaže. Probaj promijeniti IRQ kroz Windowse. Ili ćeš se zadovoljiti zvučnom na matičnoj, ili druga matična. Možda kakav novi BIOS? Uz svu želju izgleda da tu pomoći nema. Nadam se da sam u krivu.
![]() |
#8 |
Feldwebel
|
Device manager, properties, resources. Iako ne znam da li će to pomoći. Windows NT su malo čudni po tom pitanju. Malo svojeglavi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|