|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
(riješeno) Ne mogu instalirati Creative Audigy
Imam problem sa instalacijom drivera za creative audigy sb0090. Kad krenem instalirat drivere izbaci mi grašku da nema takve kartice u računalu evo i slika ![]() u device manageru se vidi da je ta kartica u računalu ![]() cijeli dan se već mučim sa instalacijom tih j*** drivera i ništa. Zna li netko od vas bilo kakvo riješenje. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Imam X-fi Xtreme Music i imao sam isti problem samo na Win XP (Vistu i sedmicu nemam). Driveri bi se instalirali, zvuk bi normalno radio, ali za sav ostali software sa cd-a bi javljao grešku da ne prepoznaje hardware i ne može nastaviti instalaciju. Rješenje problema: stavljanje kartice u neki drugi pci slot.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Da li sigurno imaš dobre drivere? Znam da Creative nije izdao dobar dio drivera za Audigy kartice za Vistu, ne znam da li se situacija popravila. Isto može biti i nekakva nekompatibilnost sa tvojom matičnom pločom. Da li si već imao Win Xp instalirane na tom kompjuteru i da li je sve šljakalo normalno? Ako je, onda su driveri problem. Možeš probat i zvučnu na nekom drugom kompjuteru s Viston ili Sedmicom provjerit. Ne bi škodilo da i obrišeš sav prijašnji instalirani Creative-ov software s kompa.
![]() |
#6 |
Premium
|
Driveri koje pokušavam instalirati već su bili instalirani na win7 i radili su. Danas sam reinstalirao win7 i sad više namogu instalirati te iste drivere, skinuo sam i neke druge, ali ništa od toga, inače zvučna je ispravna |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Gledaj kakvu sam situaciju imao prekjučer: 1. skinem najnovije drivere s interneta, instaliram i ne radi 2. uninstaliram te nove, instaliram one koje su došli uz karticu, opet ne radi 3. nakon toga sam instalirao opet najnovije bez uninstalacije starih i nekim čudom proradi i sav software se da instalirat Krenem maknut zvučnu u 2. pci slot da si napravim mjesta na matičnoj, ponovim postupak, ima zvuka, ali ne mogu ništa od software-a instalirat. Čipset na matičnoj mi je nForce3, valjda Creative kartice imaju nekih problema s nForce čipsetima. I svaki put bi me kod instalacije drivera setup tražio da ručno lociram 3 file-a koji se nalaze i među novim i među starim driverima, kao da to sam setup ne može napravit. Zašto da bude jednostavno kad može bit komplicirano. Probaj još ovako: 1. ručno instaliraj drivere, kad instalacija završi, instaliraj ih još jedamput preko setup-a. Možda pomogne.
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo uspio sam skinuo sam ove drivere koje je Wolverine postao. Hvala svima, a posebno tebi Wolverine, spasio si me! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|