Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.06.2010., 15:20   #1
matej021
Registered User
Moj komp

matej021's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
prince of persia the forgoten sands

jel zna ko kad izlazi igrica?
matej021 je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2010., 15:29   #2
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
I to je tebi uvod za temu?
Kada izlazi? omfg, imaš net, potrazi release date, a ne glupa pitanja postavljat....manje do 10s ti treba da saznaš datum
xGAME je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.06.2010., 15:40   #3
Demigod
Premium

Demigod's Avatar

izasla odavno, samo bez pc verzije....
Demigod je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2010., 15:51   #4
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Šta nije danas trebala za PC?
Wolfblade je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2010., 20:43   #5
RaWeN
Premium

RaWeN's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
GameReport ju je popljuvao. Vele da nevalja ništa. Prosudite sami!
PoP - TFS
RaWeN je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2010., 21:01   #6
FujiLim
Premium

FujiLim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
PoP - TFS
Hmm, neke recenzije od gamereporta su jako čudne. Zakleo bi se da neke igre uopće nisu odigrali, a prevenstveno mislim na neke nebuloze koje uopće nisu u recenziranoj igri i što sam glavninu recenzije već vidio na drugim sajtovima (praktički copy-paste).
A što se tiče igre, podsjeća me na two thrones.
FujiLim je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2010., 21:02   #7
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor FujiLim Pregled postova
Hmm, neke recenzije od gamereporta su jako čudne. Zakleo bi se da neke igre uopće nisu odigrali, a prevenstveno mislim na neke nebuloze koje uopće nisu u recenziranoj igri i što sam glavninu recenzije već vidio na drugim sajtovima (praktički copy-paste).
A što se tiče igre, podsjeća me na two thrones.
Igraš na PC-u ili na konzoli
Staro 04.06.2010., 21:03   #8
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor RaWeN Pregled postova
PoP - TFS

OMG OMG ,koji glupi review, pa on pljuje po cijelom POP serijalu. On opisuje kako je tesko ovo pa ono pa kamera pa nema pomoci itd ,a sve se to dogadja i u prijasnjim dijelovima. Imam osjecaj kao da je to njegov prvi dodir s POP srijalom.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2010., 21:06   #9
FujiLim
Premium

FujiLim's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Wolfblade Pregled postova
Igraš na PC-u ili na konzoli
Wii, xD.
FujiLim je offline   Reply With Quote
Staro 04.06.2010., 21:25   #10
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Joj ma to su tipični conosle vajneri, lik kaže da nema pokazivača kamo ići, e pa to abš želim, a ne da me igra vodi za ruku, treba malo mislit, a ne svaku zagonetku u 2-5min riješit, al očito im to ne ide...ili oni bi da ima beskonačno tih "moći" za vračanje vremena, pa na što bi igra ličila, na prošli fail dio, gdje nisi mogoa poginut -.-

Iako puno ljudi koji su je igrali kažu da igra ne valja, al ovima ne valja zato jer bi oni da se igra igra sama -.-
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 05.06.2010., 12:19   #11
matej021
Registered User
Moj komp

matej021's Avatar

postavio sam temu da vidim vase misljenje od igrici...e da i za pc sam mislio...kaj si me odma popljuvao xD...
matej021 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2010., 12:28   #12
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Gledo sam malo reviewe i prosječna ocjena je oko 7.5/10 što i nije loše, ja sam odigro sve POP nastavke i odigrat ću i ovaj, a po onom što sam vidio mislim da će mi se igra svidjeti.

EDIT: Evo sad "skoro" pogledo ovaj review od Gamereporta. Koje su to njubare vidi se da nikad nisu odigrale nijednog princa, par njihovih izjava me potaklo da razmislim o svome životu i zahvalim Bogu kaj me normalnog stvorio. Prekino sam video u 2min jer me nezanimaju subjektivna viđenja amatera, bolje pravi review pročitajte.

Zadnje izmijenjeno od: ivand123. 05.06.2010. u 12:40.
ivand123 je offline   Reply With Quote
Staro 05.06.2010., 12:49   #13
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Jeli tko igra na PC trebalo je jučer doći
Staro 05.06.2010., 12:55   #14
Nebbo
gejmer
Moj komp

Nebbo's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ja ne mogu vjerovat da nismo sposobni napraviti ni jedan posteni review! Prekinuo sam nakon 10 sekundi transvestitskog haiku izbrijavanja. Ovo dvoje su zbilja generacija Hi-mena, previse su se nagledali macho muskaraca u rozim tajicama sa svjetlecim machevima. Taj video treba pod hitno izbrisat... ako zbog niceg, onda zbog djece koja bi to mogla gledati...

Inace, EVO profesionalnog osvrta na igru, mjesto na kojem ja pratim review-e vec jako jako dugo...
Staro 05.06.2010., 12:59   #15
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Nije trebalo doći jučer, jer je verzija za PC odgođena par za par dana nakon izlaska igre na konzolama
Staro 05.06.2010., 13:33   #16
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Nije trebalo doći jučer, jer je verzija za PC odgođena par za par dana nakon izlaska igre na konzolama
I koji je sad na kraju release date kad sam googlo ispalo EU-4.6 US-8.6
Staro 05.06.2010., 14:44   #17
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Šta tu nije jasno? Za konzole je izašlo sredinom prošlog mjeseca, a za PC u Europi je jučer došo.
Staro 05.06.2010., 14:54   #18
Wolfblade
Premium
Moj komp

Wolfblade's Avatar

Citiraj:
Autor ivand123 Pregled postova
Šta tu nije jasno? Za konzole je izašlo sredinom prošlog mjeseca, a za PC u Europi je jučer došo.
Pa pogledaj post iznad mog
Staro 05.06.2010., 15:09   #19
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Citiraj:
Autor Wolfblade Pregled postova
I koji je sad na kraju release date kad sam googlo ispalo EU-4.6 US-8.6
11.06.2010.
Staro 05.06.2010., 16:25   #20
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor Nebbo Pregled postova
Ja ne mogu vjerovat da nismo sposobni napraviti ni jedan posteni review! Prekinuo sam nakon 10 sekundi transvestitskog haiku izbrijavanja. Ovo dvoje su zbilja generacija Hi-mena, previse su se nagledali macho muskaraca u rozim tajicama sa svjetlecim machevima. Taj video treba pod hitno izbrisat... ako zbog niceg, onda zbog djece koja bi to mogla gledati...

Inace, EVO profesionalnog osvrta na igru, mjesto na kojem ja pratim review-e vec jako jako dugo...
Meni jen isto zao sto nasi nisu sposobni za dobar review,a oni koji su sposobni,vjerojatno ih ima,imaju kronican nedostatak volje , ali ajde,nista novog.

Sto se tice same igre,review pokazuje da je ovaj POP "just another nastavak" prethodnih POP uratka i zato cu je odigrati. Dodali su par udaraca u borbama,par "fora" kao sto je zaustavljanje vode da se moze zakacit i to je to. Svaki nastavak POP serijala ima neke dodatke koji cine igricu mrvu zanimljivijom da ne bude bas isto svaki put,ali drze se originala i zato mi se svidja. Osim ovog zadnjeg koji mi se nije svidio.
Staro 05.06.2010., 16:54   #21
Crypto
Premium
Moj komp

Crypto's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
E to te ja pitam! Vratili su normalnu grafiku, a ne ono "candy" sr*nje iz prošlog wannabe nastavka. Nadam se da bude još puuno više onih comboa u borbama, to je uvijek gušt pamtiti (primjetil sam u reviewu da ima neka varijanta angel dropa). Uglavnom, mislim da bude igra odlična, čim su se vratili na staro.
Crypto je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 14:24   #22
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Evo igro 1h i pol novog princa pa da kažem dojmove pc verzije. Inače, veliki sam ljubitelj POP serijala i žudio sam za novim starim princom nakon onog crtić nastavka iako ni on nije bio tako loš.
Novi princ je odličan, akrobacije su izvedene više na način kao u prijašnjim nastavcima s tim da ima više novih fora, borba je također ok napravljena te se često odvija protiv više protivnika koji su kao pojedinac slabi, volio bih više da su protivnici jači i da ih je manje. Grafika je čist prosjek, ima par lijepih lokacija no često se vide isprane i lošije napravljene teksture. Glavna činjenica je da je gameplay ostao na razini. Sve u svemu dostojan nasljednik starog princa.
Staro 27.06.2010., 15:59   #23
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor ivand123 Pregled postova
Evo igro 1h i pol novog princa pa da kažem dojmove pc verzije. Inače, veliki sam ljubitelj POP serijala i žudio sam za novim starim princom nakon onog crtić nastavka iako ni on nije bio tako loš.
Novi princ je odličan, akrobacije su izvedene više na način kao u prijašnjim nastavcima s tim da ima više novih fora, borba je također ok napravljena te se često odvija protiv više protivnika koji su kao pojedinac slabi, volio bih više da su protivnici jači i da ih je manje. Grafika je čist prosjek, ima par lijepih lokacija no često se vide isprane i lošije napravljene teksture. Glavna činjenica je da je gameplay ostao na razini. Sve u svemu dostojan nasljednik starog princa.
To te pitam. Ulazi u kolekciju za igranje zimi
Staro 27.06.2010., 16:20   #24
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
ne znam zasto (satro), al ovo me vrlo podsjeca na Assassins Creed, samo sa cudovistima i magijama... i skakanje, i penjanje, i neki combo-i, i ona efektna "smaknunca" itd...

a kako ja nisam fan icega sto sadrzi cudovista, carobnjake i magije, brijem da cu ovo preskocit...
perich je offline   Reply With Quote
Staro 27.06.2010., 19:21   #25
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Citiraj:
Autor perich Pregled postova
ne znam zasto (satro), al ovo me vrlo podsjeca na Assassins Creed, samo sa cudovistima i magijama... i skakanje, i penjanje, i neki combo-i, i ona efektna "smaknunca" itd...

a kako ja nisam fan icega sto sadrzi cudovista, carobnjake i magije, brijem da cu ovo preskocit...
Ili si fan POP-a ili nisi. Ja npr nisam fan RPG-a i jednostavno jedini RPG koji sam ikad poceo i odigrao je FABLE,ako ga mozemo uopce nazvat RPG-om ali ljudi pisu rpg,pa sam ga tako prihvatio,a koliko ljudi visi (ili je visilo) na WOW ja ga nisam mogao progutati. To je stvar gusta.
Staro 28.06.2010., 21:44   #26
Demigod
Premium

Demigod's Avatar

Citiraj:
ovo te posjeca na assassins creed? ja bi prije rekao da je assassins creed uzeo par stvari od POP serijala...
Demigod je offline   Reply With Quote
Staro 28.06.2010., 22:14   #27
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Citiraj:
AC je prvobitno zamišljen kao spiritualni nastavak POP serijala no ipak je krenuo kao svoja franšiza. Od tuda sličnost.
Staro 29.06.2010., 15:01   #28
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
igrao jućer oko 2 sata
zanimljivije mi je nego prošli dio i bar je princ opet isti princ

dosta protivnika, kompliciranije akroabcije i zamke , neke sitnice su i promijenili kao npr skakanje sa zida na zid da se dođe gore je sad dosta lakše
ništa revolucionarno, ali je igra ok, čak mi bolja od prvog dijela što zbog bolje i ne toliko zahtjevne grafike što zbog sitnica da ne treba svakog protivnika prvo izmlatiti pa onda još ubosti sa onim daggerom (ili ja još nisam došao do toga ? )

i da, ako vas je živciralo kako se princ sporo (realno) giba kad hoda po gredi ili pa visi na zidu sad je to popravljeno tako da trči (doslovno) po gredi i dosta je brži po zidu

sve skupa ocjena 8.5/10

Zadnje izmijenjeno od: Big Guy. 05.07.2010. u 23:04.
Big Guy je offline   Reply With Quote
Staro 04.07.2010., 19:08   #29
ivand123
otišo po cigare i nesto

ivand123's Avatar

Upravo ga prešao, zadovoljan jako s novim princom. Malo su usrali s onim posebnim čarolijama kod napada, nekako mi to šturo i staromodno izgleda no onaj whirlwind je dosta koristan. Akrobacije s vodom su genijalne no na živce su mi išle one ptice po kojima se skače ali sve u svemu jako dobro. Trenutno mi je samo WW bolji od ovog nastavka.
8/10
Staro 01.08.2010., 23:18   #30
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
evo cura igra igricu i desila se jedna pizdarije..moguce da je bug..
snimi joj checkpoint prije nego udje kroz neka vrata gdje mora preskakati i saginjati se ispod nekih debla sa macevima.. pogine, vrati je pred ta vrata koja normalno nisu vise otvorena..
znaci nalazis se na nekom "balkonu" sa kojeg bi trebao sici dole da mozes ponovno stisnuti neku pizdriju koja ti otvara ta gornja vrata..
poanta je u tome da nemozes dole sa balkona a da ne pogines! dali se nekome desilo slicno i sta se treba napraviti?!
V.I.P je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno