|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Acer Aspire 3000 pokvaren - Pomoc
Neki dan se zenin Acer Aspire 3000 izgasio usred rada i vise se ne zeli pokrenuti. Punjac za laptop svijetli kad je spojen u struju (lampica na njemu se upali pa pretpostavljam da je u redu) ali kad se spoji sa laptopom onda se lampica na njemu izgasi i na mjestu spoja sa laptopom u tom trenutku se cuje kao da "iskoci" manja iskra (zvuk je slican kao i kad bilo koji aparat uljucujem u struju a prethodno je ukljucen). Baterija od laptopa odavno ne radi i laptop je duze vremena koristen bez nje (cak mislim da se nije mogao pokrenuti ako je baterija bila u njemu, ali nisam 100% siguran u to). Nisam nasao nikoga tko ima isti punjac da probam sa njim upalit ili nekoga sa istom baterijom od laptopa tako da ne mogu rec jel problem u napajanju ali vise mi "mirise" da je neki problem sa maticnom. Ima li netko kakvu ideju sta bi moglo bit problem? Ima li netko voljan posudit punjac i/ili bateriju od navedenog laptopa samo da iskljucim napajanje kao izvor problema (lokacija ZG)? Laptop sam rastavio komplet tako da malo bolje pogledam onaj dio gdje dolazi do kontakta punjaca i laptopa ali mi ne izgleda pregoren ili tako nesta. Svaki savjet je dobrodosao! ![]()
![]() |
#2 |
Foxy lady
Datum registracije: Feb 2009
|
Nije da vas tješim, ali možda je krepala matična (sličan slučaj sam imala i ja sa sličnim modelom). Ali najbolje je to odnjeti nekom da to pogleda (u bilo kojem servisu acer-a bi mogli samo lap uključiti na novi punjač i mislim da to ne bi naplatili) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Evo srecom izgleda da je sve ok. Posudia sam punjac i bateriju od prijatelja i laptop ispocetka nije dava znakove zivota ali nakon sta je bio spojen na struju 10ak minuta upalila se lampica na njemu i na punjacu i uspia sam ga upalit bez problema. Nakon toga sam ga ugasia i vratia na stari punjac bez baterije i opet radi u redu. Sva sreca ![]()
![]() |
#4 |
Foxy lady
Datum registracije: Feb 2009
|
Ajde super! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |