|
![]() |
#1 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
WINLAB20 problem
Kako smo u firmi presli na windows 7, a koristimo winlabel program koji je prastar pojavio se i odredjeni problem. Naime, kada pokusam otvoriti bili koji file sa ekstenzijom WLB (ekstenzija winlabela) pokrene se program i izbaci mi grešku Abnormal Program Termination. Pokusao sam do sada obrisati iz registry-ja sve sto ima veze sam winlabelom i wlb ekstenzijom i pomoglo je na dva racunala, a na trecem nece i nece... Obirsem sve iz registry-ja, restartam komp i onda kada pokusam otvorit wlb file trazi me da odaberem program s kojim zelim otvarat, odaberem ga i opet ista greska. Ako netko itko ima nekakvu ideju, hvala unaprijed! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj program pokrenit u compatibility modu za xp sp2.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Bazinga
Datum registracije: Sep 2008
|
Ako nekome zatreba sto cisto sumnjam... Problem je bio sto je mrezni printer bio postavljen kao defaultni sto valjda program ne moze "prozvakat" |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|