|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Logitech UltraX
Tko hoce kupiti doticnu sa orginal hr slovima (znaci ne dodatno stampanim slovima kao u HG-spotu ili u Ve-milu gdje su dijakritički znakovi plavi) i normalnim enterom ima ih u Kingu. Da se razumijemo ovo nije reklama. Bas me zanima gdje jos ima kupiti sa velikm enterom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ima takvih istih u infocoru, ja sam isto postao prije nekoliko tjedana ali nitko nije pokazivao interesa... treba vidjeti tko nabavlja preko koga, ja znam da sam prije godinu dana vidio dvije logitech internet tipkovnice isto jedna sa hr-layoutom i druga sa međunarodnim... čini mi se da je ova sa hr-layoutom je bila iz ve-mila, a za ovu drugu sam siguran da je iz hgspota... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Mene jedino ta jedna sitnica smeta kod moje tipkovnice (enter). Da sam bar u ZG pa da imam mogucnost pogledat tu u Kingu. PS. Ja svoju nabavio u HgSpotu pocetkom ljeta prosle godine i osim malog entera identicna je svakoj HR tipkovnici sto se tipaka tice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Archangel Of Light
|
Ja sam baš ovu sa slike, znači s original HR slovima i normalnim enterom, kupio prije CCA 1mj. u Hgspotu...
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako sam uzeo nedavno Logi UltraX, a ono dijakritički znakovi plavi. :bljak Znaci ima u Infocoru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Znaci sa hr-layoutom ima i u Linksu, a i u Hg-spotu. Koja glupost da bi kupio obicnu tipokvnicu moras ici u skladiste i gledati kakav je enter, pa kakva su slova... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Čitate mi misli ![]() Već duže vrijeme pikiram tu tastaturu i našao sam ih sa velikim enterom, ali imaju ona dodatno štampana plava slova :mad: Ako je istina da su ovakove ko na onoj slici, onda idem sutra po nju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
ne znam za vas, ali meni ovo smrdi... dakle postoje 3 varijante ove tipkovnice: međunarodna , full-hr i kvazi-hr. pretpostavimo da su međunarodne bile samo prva serija, dok još logitech nije lokalizirao, tj. prilagodio tipkovnicu specifičnom tržištu. dakle ostaju ove dvije, a imajući u vidu da nismo jedina zemlja kojoj kojoj je nativni layout tipkovnica s velikim enterom i sl. moguće je da netko kod nas mulja. drugim riječima, nabavlja tipkovnice izvana (iz neke zemlje koja ima fizički layout identičan našem) i onda u kućnoj radinosti 'lokalizira' dotične tipkovnice te ih dalje distribuira. jer na logitechovim stranicama jasno piše da postoji hrvatska verzija tipkovnice - link. ajde ako je netko u mogućnosti da pogleda p/n na toj umjetnoj hr verziji i usporedi ga sa 'pravom' hr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Ma ja sam htio uzeti u Hg-spotu bas zato sto je recenzirana na PCE, jer su tamo bar tipke bile bijele, a ne kao u Ve-milu plave. Zvrcnem HG, ali naravno njih nikako dobiti, pa zovem King (imali su 5% popusta za Uskrs) i trazim skladiste te skladistara kojem objasnim sto trebam. Na kraju se ispostavilo da tipkovnica ima i veliki enter kojeg sam tek skuzio doma. :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad sam se sjetio jedine razlike kod moje i one sa plavim slovima, iza na zadnjoj strani tipkovnice ona naljepnica upozorenja (kako sjediti, kako drzati ruke...) je puno veca na onoj sa plavim slovima nego na mojoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Logitech UltraX
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
dobro je ljudi, dobro... samo postajte šta imate, još kad bi se našao netko tko ima tu 'umjetnu' hr da posta p/n pa da vidimo u čemu je stvar. inače, ja sutra idem u 'ophodnju' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
iii, kakva je tastatura?
![]() |
#20 |
Premium
|
u nitelu je isto navodno hr... trenutno nema na lageru, tak mi je bar rekao tip po sjecanju da su dobivali hr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Tipkovnica je odlicna. Malo mi je trebalo vremena da se naviknem na ono "ž" iznad entera, ali nakon dan dva naviknes i na to. Inace uzeo sam ovu tipkovnicu zato sto je flat laptop-like jer mi je puno lakse pisati na njoj. Sve zavisi od osobe do osobe koja joj je bolja. Ali pazite ovo, par dana nakon sto sam ju kupio dosao mi lega i kaze da je vidio "istu takvu" codegenovu ![]() ali za 40kn pa ju je on kupio. Dodem ja do njega da vidim to "cudo" ![]() Logitechova i ova, nebo i zemlja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Znaci plavih (US-Layout) ima samo u Ve-milu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
iii, koji shop na kraju ima UltraX HR tipkovnicu sa VELIKIM enterom??
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Upravo kupio u feniks kompjuterima UltraX sa velikim enterom, bijelim slovima i svim ostalilm sto cini jednu pravu HR tastaturu. Upravo im je stigla nova posiljka, pa tko voli nek izvoli... cijena 175 kunicha
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Jel ti to prodaješ na kraju ili??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Moderator