|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
DSL u mreži od više kompjutera?
Evo jednog pitanja za znalce: Imam u kući 4 kompjutera u LAN-u i vezani su preko switcha. Na jednom je ISDN adapter i veza je šerana tako da svi mogu na Internet, surfanje itd... E sad pošto mislim preći na DSL početni paket, dali je dosta da na jednom kompu ubodem dsl adapter ( i to kakav? - čujem da ne nikako USB) i da onda šeram vezu te da drugi surfaju koji su u LAN-u, ili moram kupiti neki često spominjani router - neznam što će mi ako imam LAN i switch. Dali T-Com ljudi donesu u kuću nešto kao za ISDN - (NT1+2a/b) ili je dovoljno imati DSL adapter. Ako netko ima iskustvo sa time nek mi napiše Thanks na odgovorima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Niš, samo ukopčaš DSL modem u switch/hub i sve ostale kompove u njega (hub) i to je to...HT donese razdjelnik, nemaš brige. I da, nikako USB modem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A koliko mi je poznato, imaš na dsl routeru 4 ulaza pa u krajnjem slučaju i ta kombinacija je moguća. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
preporucam ti DSL router SE515 wlan router nije los, samo ugasis wlan u postavkama ako ti netreba
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
ak imaš još koji comment samo nabaci... |
|
![]() |
![]() |
|
|