|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
Proc pali samo jednu jezgru
dakle trazio sam po netu ali nigdije nisam naso kako i sta (neznam ni na koji nacin vise da trazim pod kojim imenom) stvar je sljedeca: dok windowsi rade rade uredno dvije jezgre al kad udem npr. COD2 upali mi samo jednu pa moram preko task menagera ici u procese pa set afinity pa odabrati all cpu-s... dali postoji neko rijesenje da namjesti se da mi ucijek pali dvije jezgre sto god da upalim...dakle ne radi se samo o COD2 nego i u jos par igrica sto mi stvara stekanje manje FPS-a itd itd Proc je AMD 64 4000+ x2 (tocinije ovaj iz profila) To je o cem pricam SlIkA molim admine ako sam fulao temu da je premjeste ![]() unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
probaj sa amd dual core optimizer ili amd dual core fix u google ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
evo uspio sam da mi rade obije jezgre znaci nemoram rucno namjestati..al meni i dalje sve laga ili steka kako tko kaze... a i sad mi ping poceo skakati iako mislim da to nema veze s ovim ili ima?!?!? i da zaboravio sam reci da se radi o WIN 7 pitanja mozda jesu malo glupa al drzim se onog tko pita ne skita ![]() Zadnje izmijenjeno od: Genius007. 18.09.2010. u 15:25. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|