|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
OT:moderatori i slike u sigu
posto dosta ljudi ima prevelik sig,slike isto pa me zanima jel to dopusteno ili ne,ili moderatosri spavaju,meni se neda natezat svaki dan s ljudima oko toga,jer jos nakraju me i popljuju da kaj uopce prigovaram,ali neki red se mora znat |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Imam li ja predugacak sig...? Kako mogu u sigu smajniti slova da to bude manje? Trebali bi staviti na popis ljude koji trebaju mjenjati sig...ne sve ali one sa vise postova
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
sig ti je OK; 5 redova je idealno -bilo koji font jednak ili manji standardnom. jedino što kopa oči su sigovi u standardnom fontu od 10 redova; preko opisa IDE kabla do marke flopija ![]() da ne imenujemo...khmm..smash..khmm ![]()
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
samo je IMG kode ugašen za sig.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mozda bi bilo dobro da sigovi uvik imaju drugaciji font (manji) od postova tako da ga se odma na letimicni pogled razklikuju od postova
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
to bi bilo OK...odmah u startu riješiti ljudsku lijenost da prekopaju sticky o pravilima postanja. Što je Komer rekao, ispada da čovjek stalno bitch-a, a totalno je u pravu: šta je teško u 5min smanjit sig, a nije pisat u njemu gluposti tipa "sklokat ću gaaa..blabla" ![]()
![]() |
#10 |
motocross
|
onda kaj je nakraju?il cemo svi imat slike u sigu ili nece niko,mene zivcira da neki pametnjakovici imaju i ne hebe ih 5% kad vide da 90% ljudi nema sliku u sigu.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
motocross
|
iskrene meme slike u sigu ne hebu,niti cu je stavit jer nemam pojiam sa photoshopom radit a sliku u sig znam stavit,a imam i modem i jos mi netreba dodatno ucitavanje slicica....a mislim da je moj sig dovoljan i da mi netreba neka slika,uostalom ako ikada napravim kavlitetnu slikicu za sig onda cu je stavit jer neke gluposti necu stavljat bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam se baš nekak naviko bez slike. Makar su mi objasnili kak stavit, i sredio sam sliku, ali nekak nemam više želje. A i forum (moram priznat) brže radi. Meni je lijepa, kaj mislite? Zadnje izmijenjeno od: Fleks. 07.08.2006. u 01:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Ajde dečki, vratite na IMG kod, da forum opet zasja u punom sjaju. ![]() ![]() Milim, ista je stvar, samo kaj se ovak moraš zajebavat s HTML-om. Ograničimo lijepo veličinu i težinu i kad naletite na neku budalu koja to ne poštuje, lijepo ga puknete na tjedan dana i mirna Bosna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
MA ja sam to tupio ali ovdje ocito demokracija nije jaca strana. Nista decki od slika i to je to ovo nije demokratski forum pa da se moze glasati. Ja sam isto rekao ogranicite slike na 10kb i gotovo ak ti se nesvidja nemoj stavljati sliku i to je to .
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma stavite si jedan ovakav HTML kod, inace ovaj sig se updatea svake 2 minute i moze prikazati bilo koje informacije, koliko je mis presao koliko klikova kakvo je vrijeme koje pjesme pustam koje filmove gledam i mogu mijenjat izgled kakav hocu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
IMHO - slike su gnjavaža, ali tko voli nek izvoli ![]() |
![]() |
![]() |
|
|