|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Download drivera za Win7 Home Premium 64-bit
imam HP ProBook 4520s i instalirao sam Win7 Home Premium 64-bit i nigdje ne mogu za njega naci drajvere ( ima samo za 32-bit) Da skinem i instaliram 32-bit ili da skinem za neki drugi Win 7 64-bitnu verziju i da instaliram? POMOĆ!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
spoji se na internet i pokreni windows update trebao bi sam sve pronaći
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Pa imas na onoj listi listu za 64bit Windowse 7, pod "Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)" Nema veze sto ti imas Home Premium, isti su driveri.
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
http://h20331.www2.hp.com/Hpsub/cach...0-225-121.html Skineš taj software na komp koji ima net instaliraš odabereš os koji trebaš model iz padajućeg izbornika sa lijeve strane koji imaš klikneš na gum "find availiable softpaqs" i sa desne strane poklikaš koje drivere/software-e trebaš Klikneš na download Dok se skida na laptop instaliraš software koji trebaš a kad se skine samo poinstaliraš sve kaj si skino ![]() Alat je od hp-a i vuče direktno podatke iz servisne baze a ne sa stranica za korisnike jer za večinu modela nema drivera kao recimo za tvoj. |
![]() |
![]() |
#6 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ne otvaraj svakodnevno teme. Imas od jucer otvorenu temu vezanu za instalaciju OS-a. Ako neznas, nadji si lokalnog guru-a koji ce ti sve objasnit.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|