Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 01.09.2010., 23:59   #1
rgolub007
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Sep 2010
Sony Ericsson T280i punjač

Molim sve koji imaju ili su imali ovaj mobitel da mi vele da li su sa mobitelom u paketu dobili onaj "obični" ili ovaj punjač koji ima dva priključka na sebi

http://www.sonyericsson.com/cws/prod...specifications

Naime, ja imam C905 i u paketu sam dobio ovaj punjač kojega sam linkao. Mobitel sam stalno punio na poslu i kad sam otišao na godišnji odmor, punjač sam zaboravio uzeti sa sobom, nego mi ostao na poslu.
Kad sam se vratio punjača nije bilo. Neki dan pronađem ja taj punjač i naravno, prepoznam ga po nekim sitnicama i uzmem ga doma. Drugi dan pričam kolegi kako sam pronašao punjač i ovaj mene napadne da sam mu ukrao punjač. Ja sam sto posto siguran da je to moj punjač i naravno, nema šanse da mu ga vratim. Ovaj odmah razglasio po cijeloj firmi da sam lopov, kradljivac i kaj ja znam što, već mi dopiz.... a nemam mu kako dokazati da je to stvarno moj punjač. On tvrdi da je taj punjač dobio sa svojim mobitelom u paketu, a taj mobitel je SE T280i, kojeg je kupio prije otprilike godinu i pol.
Gledao sam po svim papirima u paketu od svojeg mobitela, ali nigdje ne piše serijski broj punjača ili bilo što da na taj način mogu dokazati.

Znam da ta priča zvuči malo smiješno i dječje, ali vjerujte, meni baš i nije. Ovaj ne popušta...Već me drugi dan napada da mu vratim punjač, već su počele i prijetnje i pred drugima priča kako sam lopov i kradljivac...

Vjerujem da ovaj punjač ne dolazi u paketu sa ovim njegovim mobitelom, pa ću mu probati na taj način dokazati da laže.Ako ima bilo tko ideju kako na bilo koji drugi način dokazati da sam u pravu, bit ću mu iznimno zahvalan.
rgolub007 je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2010., 00:01   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Nije dobio taj koji ima 'prolaz' sigurno, nego onaj obicni koja samo ima izlaz za punjenje i gotovo, nema nista na gornjoj strani ... mislim da je oznaka punjaca koji je isao uz t280 cst-60 ali nisam siguran. Kontaktiraj mailom SE pa neki posalju info za tocan obujam isporuke i koji tocno punjac ide.

http://www.mobile88.com/cellphone/So...cification.asp

Evo i dokaz,u included periphels...

Zadnje izmijenjeno od: Router. 02.09.2010. u 00:08.
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.09.2010., 00:18   #3
rgolub007
Registered User
Moj komp

Puno ti hvala!

Poslao sam još jučer mail na SonyEricsson, nadam se brzom odgovoru

Još jednom hvala!
Staro 02.09.2010., 00:21   #4
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Nadam se da ces prokazati na pravog lopova i lažova što prije Nekad im treba sa odgovorima sa supporta na te mejlove, par dana vrlo često prođe dok odgovore.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2010., 00:24   #5
rgolub007
Registered User
Moj komp

Da je barem samo lopov, nego me i pošteno izvrijeđao i optuživao mene da sam mu ukrao punjač i još štošta.....Nakon toga je otišao u auto i uzeo mi neke stvari iz auta kao da mi se osveti..... Ja sam to naravno mirno podnio, jer sam siguran da ću dokazati istinu.... Divno je imati takvoga kolegu na poslu...

Evo, dobio sam odgovor od službe za korisnike od SonyEricssona, koji potvrđuje ono što ste potvrdili.

Poštovani gospodine Golub,

Hvala Vam što ste kontaktirali službu za korisnike kompanije Sony Ericsson.

Možemo potvrditi sljedeće:

Punjač s dva priključka CST-75 nije naveden među kompatibilnom dodatnom opremom telefona T280i, dok je neveden kod modela C905.

Kompabilinost punjača CST-75 možete provjeriti na sljedećoj poveznici:

http://www.sonyericsson.com/cws/prod...75?cc=hr&lc=hr

Nastavljivi priključak CST-75 omogućuje korištenje prijenosnog handsfree uređaja, USB ili glazbenog kabela tijekom punjenja – može se raditi dvije stvari istovremeno. Model C905 podržava svo gornje navedeno povezivanje, dok T280i nema podršku za povezivanje s USB kabelom s računalom (može se samo puniti preko USB kabela, ali ne i komunicirati s računalom).

Pozdrav,
Kinga Husveti
Sony Ericsson Contact Center

Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson

Služba za korisnike kompanije Sony Ericsson vam zahvaljuje na pokazanom zanimanju za naše proizvode.

Ukoliko vam možemo pomoći, molimo Vas da nas kontaktirate ponovno i da posjetite našu Internet stranicu www.sonyericsson.com gdje možete naći više informacija i podršku za naše proizvode.

Hvala još jednom

Zadnje izmijenjeno od: Router. 02.09.2010. u 18:26.
Staro 02.09.2010., 18:24   #6
hash
Premium

Datum registracije: Nov 2005
i sad ovaj topic fino posalji kao grupni mail kolegama s posla

nemoj se uopce uznemiravati taj tip ce i dalje tvrditi da je to njegov punjac ali ce svima na poslu biti jasno o kakvoj osobi se radi

komunikaciju s tom osobom odjebi po kratkom postupku i budi svjestan da ce te ogovarati iza ledja u svakoj prilici pa pazi sto pricas pred njim
hash je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2010., 18:43   #7
rgolub007
Registered User
Moj komp

Svaka čast.

Ovo pričaš kao da poznaš toga lika

Naravno, sve mi je to jasno....
Oglasni prostor
Oglas