|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2010
|
(riješeno) Komp se pali, ali nema slike
Dakle do jucer navecer radio sve normalno. I uso sam u cod2 i stisnuo vise puta za redom space i iskljuci mi sliku. A komp je osto i dalje raditi. Iso sam restart i dizo mi je sliku do butanja wina i opet ju iskljuci i tako nekoliko puta da bi na kraju osto bez ikakve slike. Znaci komp se pali i ulazi u win i sve ali samo slike nema. Probao sam i sa drugom grafickom i u drugi pcie slot staviti i mjenjao rame. Ma sve moguce sam napravio ukopcao samo osnovne stvari i opet nista. Do cega bi to moglo biti ploca, procesor ili grafa ? Konfa je: Amd x2 2,2 Gygabite GA-M57SLI-S4 zotac GTX260 AMP2 (probao i sa gygabite 7900GS) 2gb rama 1TB +120 GB Probano na LCD LG 37LD420, LG flatron L1919S i samsung 793mb Ako ima koja greska ili ako sam sto zaboravio recite jer mob mi je jedini preko cega mogu pisati dok ne popravim ovo. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
koje je napajanje u konfi? codegen 450W?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Osobni opis - pitaj me
|
standardne metode: reset BIOSa (preko jumpera), probati sa drugim napajanjem, izvaditi sve na stol pa pokusati samo sa plocom + procesor + napajanje + sistemski zvucnik (da vidis da li BIOS uopce odraduje), ako beep-a dodavas komponente - memorija - graficka - diskovi....... nema drugog nacina nazalost. iako ovako osobno pucam na maticnu. koje su bile temperature komponenti prije problema, jesi pratio?
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
Evo iso sam sa zvucnikom i pisti dugo u razmacima od svakih 5 sec Reset biosa je rijesio za sada sve. Znaci problem je rijesen. Hvala Burku na pomoci Zadnje izmijenjeno od: Genius007. 27.08.2010. u 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Osobni opis - pitaj me
|
ili te memorija zezala ili manje vjerovatno graficka. ajd sada radi, nema na cemu ![]() inace se nforce hoce grijati, i nebi bilo lose da upiknes neki 40/50/60mm ventilator i postavis ga na chipset vijcima ili plasticnim vezicama ako nikako drugacije ne ide. inace sam ja prije dva tjedna si uzeo 60mm sharkoon tu u sisku, nevjerovatno koliko ventilator dobro puse i koliko se zapravo malo cuje s obzirom na dimenzije. mislim da sam ga platio nesto ispod 30 kuna, ista cijena je kao u linksu. neces nista doprinjeti perfomasama, ali chipset ce se svakako manje grijati i prakticki produzujes mu radni vijek ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |