|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Cyber clean - nema vise teskih ciscenja tipkovnice
http://www.cyberclean.ch/ radi se o nekoj vrsti ljigavca koji cisti i ubija bakterije. prilagodi se svakoj povrsini. Prvi su se dosjetili svicarci te cudne sprave a neznam ako ce se prodavati u hrvatskoj.
![]() |
#2 |
hustla
|
brutala,al mislim da ce to kostat,tak da rade metoda cetkica za zube u alkohol i rokaj,a poslje s vaticom ocistit ostatke
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
kostat ce 80 kn
![]() |
#8 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
bolje da ne znam što se sve skriva u tipkovnici, al preporučit ću prijatelju - on ima jednu g11 s jogurtom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Uzmite list bijelog papira i nagnite tipkovnicu nakon godinu dana neciscenja, pa da vidite mrtve ljude sto ispadaju. Ja sam nasao bureka, zeljanice, cevapa, dlaka macaka, kerova, jagoda, svakojakih azdaha i slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma moj logi ima rupice za istjecanje vode, najlakše izlijem vodu u njega pa da ispere van smeće ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
vi čistite tipkovnice?? ![]() ![]() ![]() već vidim nešto tipa: " ali! ni to nije sve! ako naručite odmah,prvih 50 kupaca dobija na poklon i ovaj set fantastičnih noževa miracle blade II! zato nazovite i naručite svog čistača na vrijeme,blablabla...!" |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan sam rastavio svoju tipkovnicu (stara Cherry jeftinjava) na 'proste faktore' i oprao kao posuđe u sudoperu. Sad se sjaji ko pasja muda. ![]()
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
http://www.hocuto.hr/page_product.asp?id=428 - Evo i kod nas je stigao Cyber Clean i to za samo 85kn! Naravno odmah sam ga nabavil i stvar je više nego odlična, perfektno čisti tipkovnice, miševe, mobitele, daljinske i sl, te ih dezinficira... Kada postane tamo zelena smjesa onda ju treba baciti... Svakako preporučujem ljduima koji su stalno za PC-ima, perferktna stvar! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Najgore od svega je sto sam ga godinu dana zajbavo za taj incident, i onda jedan dan tako ja imao otvoren jogurt kraj tipkovnice , okrenem se i mlatnem ga po tipkovnici ![]() ![]() Al nema veze, kakav cyber clean , nije to nista sto kvalitetno tushiranje i visednevno sushenje ne bi riješilo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Koliko je ovo ucinkovito kada su u pitanju zute naslage na bijelim tipkovnicama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Pa ček malo, to je obični ljigavac kakav sam kupovao kad sam bio mali (samo je žute boje i lijepo miriši). Ljigavac ima isti učinak i košta jadnih 15-20kn... A čisti dokaz je ovaj video: http://www.youtube.com/watch?v=K48UlckBr3U Kao i ljigavac, na ovaj drekec (Flubber) se ljepi prašina i dlake ko blesava, te je nekod 15ak dana igranja tamniji i tvrđi, i tad je za smeće... Ljigavac FTW! Košta manje, a čisti isto! ![]() PS - Ili ga napravite sami za gotovo ništa novaca. ![]() "> Zadnje izmijenjeno od: Valg. 05.03.2009. u 06:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ako ne cisti zakorjelu prljavstinu, ne znam po cemu je ucinkovitiji od obicnog usisavaca? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Cyber Clean
http://www.cyberclean.net/ Jel tko koristi ovo? Jel dobro kako ga svi hvale? Ima ga za nabaviti u HGšrotu i Chipoteci, najmanje pakiranje dođe oko 30kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
BS, pogledaj malo po drugim relevantnijim izvorima, recimo na engadgetu gdje su isprdali to smeće >> http://www.engadget.com/2010/01/09/c...s-as-we-go-ha/ Samo još jedan u nizu top-shop besmislenih proizvoda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Kupio srednje pakovanje za 40 kn, isprobao i mogu reči da je sranje - izvuče nešto smeča van iz tipkovnice, ali ni približno onih 99% koje reklamiraju. Jedino je dobro što tipkovnica ili što već čistiš lijepo miriše nakon čišćenja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Ako je tipkovnica crna ostanu samo neke masne mrlje na njoj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |