|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Acer Travelmate 5720, ne puni se
Tj. laptop se više uopće neželi punit. Prvo je počeo gubit lagano kontakt, al bi ga se dalo donekle punit kad bi se jack od punjača pritisnuo. Sad jako teško uhvati kontakt, i to na sekundu dvije, znači nema ništa od punjenja... Punjač je nov, isprobao sam sa više komada, znači nije do njega. Utor od punjača stoji uz matičnu u nekoj plavoj plastici i iz njega idu crvena i crna žičica u matičnu. Ja sam pretpostavljao da samo to treba zamijenit i riješeno. Ostavio sam ga na servisu, i sad mi govore da mi je prošo neki adapter od 500 kuna i da ga treba čekat 4 tjedna!? Prvo je debilima trebalo 2 tjedna da pročrkaju oko tog utora i 'skuže' šta mu je, a sad bi još trebao mjesec dana čekat... Dal iko zna o kakvom oni to adapteru pričaju, kolko sam ja vidio to je komad žice do matične i utor na drugom kraju, ta je na matičnoj nešto crklo, to bi valjda nova matična trebala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
da, to je jedan adapter koji se "šteka" na mbo isto kao i pločica za ulaz od slušalica i mikrofona. cijena je takva kakva je i zbilja se mora čekati oko 2 tjedna. Nemoj mislit da radim u tom servisu pa ti pravdam ovo, samo sam imao isti problem kao i ti. Jedino što si mogao je tražiti preko oglasnika jel ima da neko prodaje takav u djelovima ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
http://cgi.ebay.com/DC-Power-Jack-HA...efaultDomain_0 čini mi se da je to, mislim da ću ipak to probat drugačije riješit... 500 kn i 4 tjedna mi ipak nije prihvatljivo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|