|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Pronadjena Nokia 6710 Navigator
Danas u ZGu, u utrinama sam pronasao navedenu nokiu, do podataka vlasnika ne mogu jer nemam pin, a imenik mu je ocito na kartici... Ak znate nekoga da ju je izgubio javite mi na PM.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Pohvalna gesta, nadam se da ce informacija doci do pravog vlasnika. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Pohvalno, nema šta. E, da je više takvih u Hrvatskoj (barem da ih ima na vlasti ![]() Izvadi karticu, stavi svoju pa nazovi nekog s imenika. Vjerojatno ima broj tipa: žena, cura, mama, doma, posao ili tako nešt. |
![]() |
![]() |
#5 |
aka Sizif
Datum registracije: Oct 2008
|
Uz malo sreće je vlasnik (ako ga nađeš) barem upola pošten kao ti. Znam jednog lika koji je pijan izgubio mob i da bi mu murija pomogla, prijavio je kao da je ukraden. Totalno pederski potez. Ako ga je netko našao, biti će otpužen za krađu ako ne dokaže drukčije. Ne znam kako je to završilo no nije mi se svidjelo |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
evo javio mi se prijatelj od vlasnika, cuo se sa vlasnikom i danas ce doci po mob.. moderatori mogu zakljucat temu.. hvala svima na savjetima |
![]() |
![]() |
#9 |
Hejter
|
Ostavit cu otkljucano dok ne javis da li si za svoj dobar čin bio nagrađen i nečim konkretnijim od Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Stari, svaka ti čast! Malo je ljudi koji bi to napravili. @Router: Ovo je Hrvatska. Nagrađeni dobiju batine i robiju. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Hejter
|
Hhahaha, znam gdje smo i uvjerio sam se jednom, zato se i divim ovakvom činu jer ne bi više ikad vratio nešto nađeno ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
evo me... lik mi htio dati para al mi bilo glupo uzimat, pa mi uvalio jedan cijeli domaci paski sir i 5L karnistar crnog domaceg vina.. to mu roditelji rade na otoku pa ima.... e, to nisam odbio... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Hejter
|
Bas mi je drago da se dobro dobrim vrati ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Pohvalni potez od tebe, a bome i od mulca ![]()
#21 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Os prodat sir? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|