|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
(riješeno) Gutanje slova dok pišem
pozdrav! imam novi laptop i ne znam zbog čeg mi guta slova dok pišem... u prvih par dana nije tako bilo, ali već sad da (vjerojatno nakon par instalacija programa) zanima me kako da identificiram u čem je problem, evo i izvod iz task managera: http://img827.imageshack.us/i/63128099.jpg/ http://img822.imageshack.us/i/93991276.jpg/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
normala je negdje upola manje... upisi u onaj search kad kliknes start button: msconfig otvori lijepo karticu startup i odznaci sve sto ti ne treba, misljenje po meni da ti ne treba npr: toshiba reminder, topi,winamp agent.. ima ih jos brdo ali to je za primjer.... i kako mislis da ti guta slova, daj to malo podrobnije opisi.. pises brzo pa ti pol slova ne prizna ili sto?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
npr: evo sad bzo piem i guta mi slva strah me iskljuciti nesto,mozda je bitno, pa ako bi mi mogao reci sto da izbacim ili sto je najbitnije da ostavim, bio bih zahvalan http://img442.imageshack.us/f/23166376.jpg/ hvala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
1. ovo sigurno ne trebas -adobe acrobat -adobe reader -nero backit up -winamp agent 2. ovo ostalo je od toshibe i moras sama skuziti sto ti treba a sto ne, tj. sto koristis a sto ne., a ja to ne mogu znati, nego samo ti. npr. vjerujem da ti treba power saver buduci da je koristan dok ti je lap iskopčan iz struje, ali ne vjerujem da ti treba eco utility ili trdcr reminder... (cemu uopce sluzi). ako me kuzis sto mislim reci.. a sto se tice tipki... probaj brzo tipkati ali i jace stiskati tipke, mozda samo preletis preko njih, tj ne stisnes dovoljno dugo ili jako pa ih nece prihvatiti, ne vjerujem da ista od ovih procesa ima veze s time..
![]() |
![]() |
#6 | ||
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Imam ja i vise jos procesa, pa je sve okej.. Citiraj:
-Adobe Acrobat -Adobe Reader -GrooveMonitor -WLM (iako u njegovim opcijama trebas iskljucit da se podize skupa sa OS-om) -Nero BackItUp -Winamp Agent ... Bilo bi dobro kad bi sa process explorerom gledao gdje je problem, na jednom od ss-ova sam vidio da je CPU bio i na 100%, na drugom na nekih 40%? Izgleda da svako malo "skoci" CPU usage, i onda ti proguta to slovo (odnosno neki process zeza).. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
ali kao sto vidis flea nije zahtjevan korisnik računala i ni ne zna sto ima instalirano, kladim se da od svega toga je instalirano s pravom namjerom jedino winamp (agent se sam prikripa), adobe reader.. a ako je tako, onda je po mom mišljenju normalno da mu rade samo osnovni procesi jer ocito nista drugo nije instalirao niti koristi... necemo ulaziti u detalje ko sto od nas ima i kolko instalirano i sto koristi.. samo sam to htio reci ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
:/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
probaj otvorit task manager i sortiraj procese prema cpu-u (znači onaj koji koristi najviše neka bude pri vrhu), otvori notepad, wordpad ili neki program gdje ti se dešava da ti guta slova, piši nešto bzvz i prati koji će ti proces skakat prema vrhu ... siguno bude uočljiv ako je u tome problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
@flea a cuj pobi"" malo tih procesa pa probaj. To se dogadja samo u Mozilli? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
PS na C disku imam 40 GB slobodno, od 140, na D disku nemam niš, al PC mi stalno radi backup, već je 49 GBa napunio :S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.2shared.com/file/vsE2AFU2/hijackthis.html EDIT: bili stvar billa bolja kad bi snimio win7 32bit? jer sam s laptopom dobio win7 64bitnu verziju? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 27.08.2010. u 09:10. Razlog: spajanje postova |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: postar1. 24.08.2010. u 10:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
jel to to? evo novi scan, pošto sam napravio system restore: http://www.zshare.net/download/796671500c160b38/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
--> |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
hvala, evo da testiramo: nadam se da je ada bolje, koliko vim i jest bolje očito ću morati usporiti pisanjem ah ![]() hvala velika ![]() PS misliš li da bi snimanje win7 32bit moglo donjeti više koristi? dal ja zaista trebam ove toshiba programe i registracije i updateove :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|