|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2010
|
Tixati i kursor
prvi problem je tixati..maknu san vuze jer nisan zadovoljan i rekli su mi da je tixati vrhunski program..instalira san ga i s njin otvori par torrenti koji su s obziron na peerseve tip-top..jednog je skinu u malo manje u 24 h a druga dva još uvik skida i nisu u 3 dana premašili 30,odnosno 40 %..to je s obziron na brzinu kojon je vuze to skida bezobrazno puno..kako to riješit? drugi je problem kursor miša..namistin ga na polje traži ili ode za pisat i krenen tipkat i nakon nekoliko sekundi se makne i više nemogu pisat..to se na oven postu dogodilo 10ak puta..makne se i polja datoteka,uredi,pogled,povijest,zabilješke i sl. budu sive boje,ko da su u drugom planu..da se to događa samo u firefoxu ne bi me bilo briga,ali to se događa i u wordu i svuda.. kako ovo sve riješit ako netko zna,hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma nema ti klijenta do uTorrent-a i njegove rss podrske. Azureus je oso u qurac otkad je ugurao Vuze u svoj klijent. Tim je definitivno potpisao smrtnu presudu. Je da ga se moze onemoguciti, al nije to vise to. Od Tixata sam odustao cim sam vidio screenshoot-ove, previse je nađinđan i saren.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|