|
![]() |
#1 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
UT 2004 online
LP Nekad davno igrao sam u lanu navedenu igru,nekih godinu,dvije....... i bilo mi je zabavno .. ![]() Sad,sam instalirao navedenu igru,patchao je na verziju 3369.I zanima me da li postoje neki serveri koji nisu ORG,a da se moze na njima igrati.Imam xfire ...ali vecinom svi serveri koje mi je bacilo su ORG..a na neke ne mozes ako nisi regan na onaj neki tracking igrača i scorova za UT 2004. Pa ako neko ima neki dobar server za preporuciti ,prvenstveno me zanima DM. ![]() PODPITANJE: ako ja kreiram server.kako i gdje drugi igrac upisuje IP za spajanje ? Zadnje izmijenjeno od: ludiboris. 01.08.2010. u 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
15eura,steam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
digi-media.org
Datum registracije: Aug 2008
|
ako netko zna barem ovo: ako ja kreiram server,tj ja mu dam svoj ip ...gdje drugi igras mora upisati ip da se spoji na mene.. mozda kad ude u igru,otvori konzolu /connect IP ili drugacije ? Vjerojatno bi i firewall trebao biti off. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Link na ostale naredbe iz konzole Firewall zna smetati nekad (pogotovo ak si zabrijo da si Kevin Mitnick pa imas 6 firewalla), pa ak se klijent ne moze spoijt probaj sve pogasiti. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|