|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Prijedlog modema
(unaprijed se ispričavam ako je bila slična tema, ja ju nisam uspio naći) Molim vas da mi predložite neki dobar wireless modem (router/modem sve u jednom) za ADSL, koji podržava IPTV jer si planiram nabaviti MAX TV. Trenutni modem koji imam ne podržava IPTV. Jedini uvjet je da nije od T-Coma, znači da je kupljen samostalno u nekom dućanu. Bilo bi poželjno da nije neka prevelika cifra, i da je koliko toliko kvalitetan, odnosno da može "get the job done". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Zašto je bitno da nije od T-Coma, a planiraš koristit njihove usluge? Btw. nedavno sam dobio ovog aktualnog Thomsona TG782 i svoj posao radi dobro. MAX TV se ne smrzava u odnosu na ZyXel-a P660, veza ne puca, nakon restartanja uređaja dosta brzo se spoji na net. Sve u svemu moje potrebe zadovoljava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Osim navedenog, ako sada imaš dovoljno "stari" uređaj ili je opće poznato da ima blema u pokrivanju Internet + MaxTv usluga trebao bi dobit novi router. Opet moramo odg. / pisat "šta bi bilo kad bi bilo" jer je problem precizno navest činjenice, u ovom slućaju puna oznaka postojećeg uređaja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Imao sam 2 Routera od T-Coma, ZyXEL-a, i nisu me oduševili. Jednog je riješio udar groma, drugome je konstantno pucala veza. Kada sam se prebacio na AirLive radilo je ko urica. Malo sam gledao po papirima i vidim da mi je istekao ovaj dvogodišnji, početni ugovor. Pitat ću u nekom T-Centru pa šta bude - bude. Možda mi poklone neki dobar router. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Po navedenom ako uzmeš MaxTv na ugovor od xy mjeseci po automatizmu bi trebao dobit novi router. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
čak i ako uzimaš veću brzinu od standard, daju adsl2 modeme u slučaju da imaš tipa siemensa c010 i sl... samo to nigdje ne piše baš jelte ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|