|
![]() |
#1 |
dim je pravi
Datum registracije: Nov 2001
|
Koja je Epoxica bolja
Evo me opet sa glupim pitanjima MB EPoX 8RDA3I, Socket A, NVIDIA nForce 2 Ultra 400 535 kn MB EPoX 8RDA+, Socket A, NVIDIA nForce 2 2xIEEE 640 kn Ova gore prva jeli jeftinija samo radi fireware ili još zbog nečega I koja je od ovih 2 ploče novija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: Koja je Epoxica bolja
Citiraj:
ma koju god kupis neces se zajebat.
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
dim je pravi
|
Re: Re: Koja je Epoxica bolja
Citiraj:
Po Epoxovim stranicama RDA+ se više ne proizvode a 8RDA3I je okrljaštena 8RDA3+ ploća jeli to to |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||
Moderator
|
Re: Re: Re: Koja je Epoxica bolja
Citiraj:
![]() ![]() 8RDA3I ![]() 8RDA+
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Po meni je bolja RDA+. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
slika uopce nije od epox 8rda3i ima drugaciji hladnjak na NB a stavljen je hladnjak i na SB tek toliko
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
8RDA+ rev 2.x ima pasivni hladnjak zaltne boje na SB-u. Na donjoj slici je rev 1.1. I moj glas ide 8RDA+. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dim je pravi
|
Srky jesili to skinia slike sa www.Epox.nl Jer sam i ja gleda i obe ploće nemaju aktivno hlađenje chipseta ali stvarno mi ne treba firewall nikako..... Prije bi mi trebala SATA podrška Jeli tko zna jeli prilikom montaže Zalmana ili Termal SLK7 hladnjaka šta smeta jeli hladnjak poslije montaže lako dostupan Mislim se između sljedečih kučišta Codegen Big Tower 380 kn Codegen Server Case 380 kn Micase Fortron 300 W 380 kn približno Napajanje mislim poslije promjenit To jest uzet ga sa mog Fujitsua osim Fortrona Fujitsu ide na penziju ide na kasu samo 12 sati rada dnevno u vječna lovišta ide 486 DX (skoro Punoljetan) I jeli to Fortron napajanje stvarno dobro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Pa dobro, jel ti čitaš uopće što pišeš!? Jesi čuo za točku i zarez!?:confused: Treba mi više vremena za skužit što je pjesnik htio reći nego za odgovoriti. Ne brkaj FireWire i Firewall. FireWire je priključak na ploči za prijenos podataka. Firewall je program koji onemogućava neovlaštene razmjene podataka (kratko rečeno). Jel imaš SATA disk ili ćeš ga imati u skoroj budućnosti? Ako ne, ne treba ti SATA. Link za montažu Zalmana na 8RDA+ je tu . Thermalright SLK7 ne postoji, postoji SK7 i SLK700. Za SK7 znam da bez problema ide na ploču jer ga i sam imam i preporučam, SLK700 ne preporučam jer ide samo 74 mm vent na njega, ali ako hoćeš, nije loš hladnjak, dapače. E, sad nisam skužio. Koje napajanje imaš? Fortronovo (tj, AOpenovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
...
na mojoj 2.2 rev 8rda+ ima oba dva pasivna(SB i NB) i NB pasivac izgleda puno drugacije nego ovaj na slici(nkekav zlatni je i pise na njemu epox...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
tako je i na 8RDA3I
![]() |
#15 | ||||||||||
Moderator
|
Decki, to su slike od rev1.1 tak da vas ne bune pasivci, samo sam htjeo No Nameu vizualno predocit ploce da vidi "razliku" ![]() slike su preuzete sa www.epox.nl moj glas takodjer ide u korist 8RDA+ ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
dim je pravi
|
Citiraj:
Traženi odgovor: Je falia sam napisat FireWire.Hrvatski sam imao 1-2 Da sam volia Književnost i Krasopis nebi bia na ovom Forumu nego virovatno bi bia na nekom forumu za Ljubitelje lipe libre. A isto provaj ti mislit na talianskom a pisat na hrvatskom... Sada o temi firewire mi ne triba slijedečih 4-5 godina. DSL neču tako brzo uzet Digitalna kamera mi je nova USB 2.0 Šta če mi onda FireWire Zvučna kartica bilo koja ja sretan (I tako moram koristit Slušalice radi mira u Kuči) Tako da zamislite da 8RDA+ nema soundstorm i Firewire Zanima me samo jeli 8RDA3I ploča,Stabilna -- Ima prikrivenih grešaka ili tome nešto slično to jest je li dobra ili je šrot ploča jer je jeftinija nego Soltek,Gigabite i da ne nabrajam dalje Šta sam ja vidija to je najeftinija ploča sa NFII 400 ultra dual memory chipsetom Koja još podržava 400 FSB. Od bitnih svari za mene nema samo SATA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
dim je pravi
|
Model Debug USB2.0 P-ATA IDE S-ATA IDE RAID IE 8RDA3 V 6 2 8RDA3I V 6 2 100MbE 8RDA3G V 6 2 V Dual 100MbE 8RDA3+ V 6 2 2 S-ATA V Dual 100MbE Mala rekonstukcija tablice sa Epoxovih stranica http://eng.epox.com.tw/cgi/product.c...8RDA3%20Series Da vas nebi puno zbunjiva sa sranjima premodificirat ću pitanje Koja je bolja Epoxova linija Matičnih Ploča Serija 8RDA ili Serija 8RDA3 Sa Epoxovih stranica sam vidija objašnjenje za nisku cijenu MB 8RDA3I Piše Specijal Promotion for 4Plai and 8RDA3I Contact your sale now "Možda može bit i istina" Zadnje izmijenjeno od: no name. 02.02.2004. u 01:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
Očekivani odgovor ![]() Malo stani prije nego postaš, pročitaj što si napisao i zapitaj se da li će te ljudi na forumu shvatiti što si htio reći. Nisam mislio ništa loše kad sam te pitao da li znaš za točku i zarez, ali mi je zbilja teško pratiti takve rečenice. Ajd ![]() Što se tiče pitanja koju ploču, evo ti link , pa pogledaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Pogledao sam link koji je SKY postao i sjetim se da na kutiji od moje ploče piše "Limited edition. Access the X'reme accečeration experience!!! By EPox OC manual. w/ stylus color DIMM". Mene zanima jel to stvarno limited edition ili je samo reklamni trik, odnoso cijela serija 2.x je 'Limited' Edtion? |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Razlika - neznam :confused: Osim kozmetike - malo toga. Podrška za voltažu NB-a, FSB do 250 ( nisam uspio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
...
ja imam isto 2.2 i piše "limited edition" i sve ovo ostalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
2.2 je baš super ako joj radi suspend to ram. Imam 1.1 ali nikako da proradi STR....možda ima kakva caka. Može li se to provuč na garanciju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
dim je pravi
|
Mene više ne zanima uzeo sljedeče .Šta mislite o ovoj konfi Abit NF7 SL Barton 2500 Maxtor 80 gb Codegen 6049-C10, 300W,quick installation case(mjenjam napajanje primam savjete za napajanje do 500 kn) Kingmax superram 433 256 mb x 2 kom THERMALRIGHT SK7 pasivni + ENERMAX ventilator Hercules 3D Prophet AIW 9800SE, ATI Radeon 9800SE 256 bit,128MB (Idemo na sriču šanse 50-50 % jeli tako primam savjete) Ne bude li dobro j... nekog. Jeli ovo onda best bay konfa kažite nešto Ko ima sličnu konfu neka kaše koju caku za montažu |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
Ako ciljaš na tišinu, uzmi Papst ili neki slični vent. Ener je ok, ali je malo bučniji, a opet ima potenciometar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Evo ja preporučujem ovo moje tiho je i odlično radi.Alternative su Aopen, Chieftec, Enermax, Zalman...
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
dim je pravi
|
Hladnjaka naravno on je ipak najosjetljiviji.Več sam sjeba jednom jezgru procesora.Lupila žena vratima a ja malo jače stisnija.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Ekspert iz sjene ...
|
Ako se ne varar SK7 je jako sličan mojem Što znaći .... prvo otiđi do: www.thermalright.com i skini PDF dokument s detaljnim uputama kako ga instalrati. Isti lagano sprintaj ( u najgorem slučaju u internet kafiću ). Nije komplicirana instalacija, ali mogučnost zajeba raste drastično bez uputa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Imam jedno pitanjce koja od ovih matični je bolja ASUS A7N8X-X (socket A) ili Epox 8RDA3I ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|