|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
(riješeno) "SecurityTool" virus!
srfao sam webom i pokupio taj virus, ima naziv kao da je anti virus program ali nije. ŠTA SE DEŠAVA: kad upalim komp pokrene se taj security tool i kao nadje mi par desetaka virusa i trazi da ih obrišem i onda traži da upgradeam taj softwer odnosno da platim. To je zapravo prevera i ja znam ugasiti taj program ali tek kada uđem u win, pokrenem preimenovani taskmng.exe (u iexplore.exe) i onda sve radi normalno....ali mi se svaki put ponovno pojavi kod restarta. Da napomenem taj program ti neda da otvoris skoro ništa i zato se trebao task manager preimenovat da ga opce mogu upalit i kroz njega ugasiti taj proces koj je pokrenuo security tool.. taj proces uvijek ima ime nekih random brojki.exe ŠTA SAM NAPRAVIO: googlo sam dosta, pa sam našao taj način da ga ugasim i da mogu funkcionirat po kompu, ali ga se nisam uspio riješiti...valda su sva rijesenja koja su onlline su zastarjela. Skinuo sam antivirusne programe- malware bytes, adawere, spywere doctor.. i oni su nalaziuli i obrisali dosta infektiranih fajlova medjutim konacan rezultat nije ok. imate li kakav info kako da to rijesim? thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Skini Combofix, ugasi antivirus prije pokretanja i pusti da odradi svoje.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
u čelo te ljubim ahhaa evo radi sve 5, prvi put čuje za taj program, izgleda ko da je iz 91g ali radi predivno, sve je ok zasad. thx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|