Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.07.2010., 13:54   #1
LUKA.
Premium

Datum registracije: Oct 2006
(riješeno) "SecurityTool" virus!

srfao sam webom i pokupio taj virus, ima naziv kao da je anti virus program ali nije.

ŠTA SE DEŠAVA: kad upalim komp pokrene se taj security tool i kao nadje mi par desetaka virusa i trazi da ih obrišem i onda traži da upgradeam taj softwer odnosno da platim. To je zapravo prevera i ja znam ugasiti taj program ali tek kada uđem u win, pokrenem preimenovani taskmng.exe (u iexplore.exe) i onda sve radi normalno....ali mi se svaki put ponovno pojavi kod restarta. Da napomenem taj program ti neda da otvoris skoro ništa i zato se trebao task manager preimenovat da ga opce mogu upalit i kroz njega ugasiti taj proces koj je pokrenuo security tool.. taj proces uvijek ima ime nekih random brojki.exe

ŠTA SAM NAPRAVIO: googlo sam dosta, pa sam našao taj način da ga ugasim i da mogu funkcionirat po kompu, ali ga se nisam uspio riješiti...valda su sva rijesenja koja su onlline su zastarjela.
Skinuo sam antivirusne programe- malware bytes, adawere, spywere doctor.. i oni su nalaziuli i obrisali dosta infektiranih fajlova medjutim konacan rezultat nije ok.

imate li kakav info kako da to rijesim?

thx
LUKA. je offline   Reply With Quote
Staro 24.07.2010., 14:52   #2
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Skini Combofix, ugasi antivirus prije pokretanja i pusti da odradi svoje.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.07.2010., 16:20   #3
LUKA.
Premium

Datum registracije: Oct 2006
u čelo te ljubim ahhaa

evo radi sve 5, prvi put čuje za taj program, izgleda ko da je iz 91g ali radi predivno, sve je ok zasad.

thx
LUKA. je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno